Witgoed reparatie

Heb je een probleem met je witgoed? Soms kan het apparaat nog eenvoudig gerepareerd worden door een monteur.

Ben je op zoek naar een professionele monteur voor jouw witgoed reparatie? MyGo helpt je graag. Met de MyGo Matchmaker vind je direct een gekwalificeerde monteur bij jou in de buurt.

Je kunt de MyGo matchmaker zowel telefonisch als online gebruiken. Voor telefonisch, bel 085 106 1600. Voor online, klik op de matchmakerknop.

Reparatie witgoed

Een probleem met je wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast kan erg vervelend zijn. Je wilt het probleem uiteraard zo snel mogelijk opgelost zien. Als het niet lukt om zelf het witgoed te repareren kun je via MyGo een ervaren monteur regelen.

Witgoed reparatie

Gemiddelde kosten witgoed reparatie

Afhankelijk van het type witgoed, het merk en de benodigde reparatie kunnen de prijzen nog uiteenlopen. De gemiddelde kosten voor witgoed reparatie per uur liggen 70 tot 90 euro. De koelkast, wasmachine of vaatwasser is witgoed die je dagelijks gebruikt en er niet naar om kijkt totdat ze niet meer werken. Pas dan merk je eigenlijk hoe afhankelijk je bent van je witgoed apparaten. Je wil zo snel mogelijk dat de witgoed reparatie uitgevoerd wordt. Wanneer er speciale onderdelen vervangen moeten worden en reparatie uitgevoerd moet worden is het verstandig hiervoor een professionele monteur in te schakelen. Elk type witgoed, zoals een wasdroger, wasmachine, koelkast, vriezer of vaatwasser verreist een andere soort reparatie. Het kan zijn dat je witgoed vervangen moet worden, echter is het altijd raadzaam eerst een witgoed specialist te laten kijken naar je koelkast of wasmachine. Een professionele monteur zal vaak precies kunnen zeggen wat het probleem is, wat er precies vervangen moet worden en of reparatie nog mogelijk is. In onderstaande tabel zie je een aantal voorbeelden van reparatiekosten van verschillende merken witgoed.

Witgoed reparatie

Gemiddelde kosten

Bosch wasmachine slang vervangen

€ 90 - € 120

Bosch vaatwasser veren vervangen

€ 130 - € 160

Zanussi waschmachine manchet vervangen

€ 100 - € 120

Zanussi wasmachine schokbreker vervangen

€ 220 - € 320

De vriezer repareren

Kostenbepalende factoren witgoed reparatie

De totaalkosten voor witgoed reparatie hangen dus af van een aantal verschillende zaken. Denk hierbij aan het type witgoed, het merk van het witgoed, of eventuele onderdelen vervangen moeten worden. De verschillende soorten witgoed zijn:

 • Wasmachine reparatie
 • Koelkast reparatie
 • Wasdroger reparatie
 • Vaatwasser reparatie

De meest professionele witgoed monteurs hebben een vaste startprijs voor witgoed reparatie. Vaak zitten hier voorrijkkosten en probleemvaststelling al bij in. Indien reparatie nodig is zal hij terugkomen om het witgoed te repareren. Het merk witgoed bepaald tevens de prijs. Wanneer je bijvoorbeeld een Samsung wasdroger hebt, dan zal de monteur een passend onderdeel van het Samsung merk installeren. Meer over de verschillende merken witgoed hieronder.

Witgoed reparatie merken

Witgoed reparatie kan bestaan uit veel verschillende witgoed merken:

Samsung reparatie

Het je problemen met je Samsung koelkast of Samsung wasmachine of klein huishoudelijk apparatuur zoals je Samsung stofzuiger of magnetron? Voor officiële reparaties van Samsung witgoed kun je ervaren Samsung monteurs inschakelen.

Reparatie Samsung

Ook Samsung koffiemachine reparatie is mogelijk. De meest voorkomende problemen met een Samsung koffiezetapparaat zijn:

 • De koffiebonen worden niet goed gemalen
 • Er komt geen koffie uit de koffiemachine
 • De koffiemachine lekt

De wasmachine heeft onderhoud nodig

Miele reparatie

Voor het repareren van je Miele koffiemachine of Miele koelkast kun je gespecialiseerde Miele-servicetechnici inschakelen. Laat het ons weten en wij brengen je in contact met een Miele-specialist bij jou in de buurt.

Siemens reparatie

Is je Siemens droger of Siemens vaatwasser defect? Onze monteurs van MyGo helpen je graag met je witgoed reparatie. Heb je nog garantie op je apparatuur? Dan kun je vaak kosteloos je witgoed apparatuur nog laten repareren door Servicepartners van Siemens.

DeLonghi reparatie

Voor reparatie van je DeLonghi espressomachines bijvoorbeeld kan een ervaren witgoed monteur langskomen voor het vaststellen van het probleem met je koffiezetapparaat. Ook is het vaak mogelijk je DeLonghi volautomaat op te sturen naar een DeLonghi servicecentrum.

Philips reparatie

Werkt je Philips koelkast niet meer naar behoren? Je kunt middels het modelnummer van je apparaat online een reparatie- of omruilingsaanvraag starten. Het modelnummer staat bij bijvoorbeeld een Philips stofzuiger vaak op een sticker aan de onderkant van het apparaat.

Bosch reparatie

Je kunt via MyGo snel en eenvoudig een afspraak maken met een officiële Bosch monteur. Met het typenummer van je Bosch apparaat kun je controleren wat de kosten zijn en of er nog garantie op je Bosch vaatwasser of Bosch koelkast zit.

Whirlpool reparatie

Een storing aan je Whirlpool koelkast of wasdroger merk je vaak pas wanneer je het nodig hebt. Het komt dus altijd op een ongelegen moment. Gelukkig kunnen onze ervaren witgoed reparateurs snel en voordelig je Whirlpool witgoed repareren.

Monteur van witgoed

Witgoedservice

Voor al je merken witgoed kun je dus bij MyGo terecht. Onze ervaren en professionele witgoedmonteurs zullen je snel kunnen helpen. Onze gecertificeerde witgoed monteurs staan 24/7 voor je klaar.

Waarmee rekening houden?

Kijk voordat je een witgoed reparateur inschakelt of het desbetreffende defect aan je witgoed valt onder de garantie. Kijk ook naar het energielabel van je wasmachine of koelkast bijvoorbeeld. Hoe ouder het witgoed is, hoe lager het energielabel. Wanneer je apparaat energielabel B, C, of D heeft dan kan het verstandiger zijn om een nieuw apparaat aan te schaffen.

Bespaartips van MyGo

Je kunt op de volgende manieren geld besparen op witgoed reparatie:

 • Kies een lokale witgoed reparateur. Vaak zal een witgoed monteur voorrijkosten in rekening brengen. Kies voor een witgoed monteur uit de buurt om de voorrijkosten te drukken. Onder een bepaald aantal kilometers rekenen sommige witgoed monteurs zelfs helemaal geen voorrijkosten
 • Vergelijk offertes. Vraag bij meerdere witgoed specialisten offertes op. Zo kun je deze met elkaar vergelijken en de meest geschikte witgoed reparateur binnen jouw budget vinden.
 • Geef merk, typenummer en foutcode door. Geeft het display van je witgoed een foutcode weer? Omschrijf deze foutmelding dan zo goed mogelijk aan de reparateur. Zo weet hij precies weet het probleem is en hoeft hij niet zelf langs te komen om onderzoek te doen. Dit scheelt je tijd en geld. Daarnaast is het belangrijk het merk en het typenummer van je apparaat door te geven. Je kunt bij een wasmachine het nummer vaak vinden aan de binnenkant van de deur of aan de achterkant van je wasmachine.

MyGo helpt je graag

Met de Matchmaker van MyGo vind je zonder zoeken direct de best passend witgoed reparateur bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 106 1600.


Spreek direct een medewerker!
Waarom MyGo?
 • Direct een specialist geregeld
 • Snel een offerte binnen
 • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
 • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
 • Direct hulp via ons service center
 • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!