Terug naar diensten
Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Ben je op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf om jouw bedrijf mooi in beeld te laten brengen? Een goede bedrijfsreportage is belangrijk voor de indruk van de klant van jouw bedrijf. Maak gebruik van de 24/7 Matchmaker om direct gematcht te worden met de meest geschikte bedrijfsfotograaf voor jouw bedrijf. Liever bellen? Bel dan naar +31851061600 .

Bedrijfsfotograaf

Een bedrijfsfotograaf schakel je in voor mooie, professionele beelden voor op je website, sociale media of voor in je bedrijfsbrochure of folder of voor een jaarverslag. Ook kun je een bedrijfsfotograaf inschakelen voor een evenement of bijvoorbeeld voor zakelijke portretfoto’s. Goede bedrijfsfoto’s of zakelijke portretfoto’s van medewerkers zijn belangrijk voor een professionele presentatie van je bedrijf. Bedrijfsfotografie, zoals sfeerfoto’s van je bedrijf zijn erg belangrijk om een goed beeld te creëren van je werkomgeving en zijn het perfecte visitekaartje voor jouw bedrijf. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan het fotograferen van jouw restaurant, jouw winkel, showroom of productieproces. Wat voor bedrijf je ook hebt, mooie beelden zorgen ervoor dat klanten eerder geneigd zijn om langs te komen.

Foto maken van producten

Kosten bedrijfsfotografie

De kosten van een bedrijfsfotograaf hangen met name af van jouw specifieke wensen. Wil je sfeerbeelden van je werkplek? Wil je zakelijke portretten van je werknemers laten maken of zit je te denken aan productfotografie? In onderstaande tabel hebben we de gemiddelde kosten van bedrijfsfotografie voor je op een rijtje gezet.

Soort bedrijfsfotografie

Gemiddelde kosten

Bedrijfsreportage

€ 500 - € 700 per dagdeel

Zakelijke portretfoto’s

€ 90 - € 170 per uur

Uurloon professionele fotograaf

€ 80 - € 160 per uur

Productfotografie

€ 7 per foto

Bovenstaande prijzen zijn slechts prijsindicaties. De uiteindelijk prijs op de offerte kan verschillen en hangt af van jouw specifieke wensen en de omvang van het project. Kijk voor uitgebreide informatie op productfotografie op mygo.nl/productfotografie.

Bedrijfsvideo maken

Voordelen bedrijfsfotograaf

Het inschakelen van een bedrijfsfotograaf zorgt voor een professioneel en visueel visitekaartje van je bedrijf. Sterke bedrijfsfoto’s zorgen ervoor dat je onderneming of bedrijf representatief wordt weergegeven. Hieronder hebben we de voordelen voor je op een rij gezet:

  • Een professionele uitstraling
  • Foto’s zijn het visitekaartje van je bedrijf
  • Een bedrijfsreportage geeft een persoonlijke uitstraling aan je onderneming
  • Unieke beelden zorgen ervoor dat je je onderscheid van andere bedrijven
  • Mooie foto’s zorgen ervoor dat klanten eerder geneigd zijn langs te komen
  • Fotograaf heeft unieke en juiste kijk op jouw bedrijf

Waarmee rekening houden?

Kijk van tevoren goed het portfolio van de fotograaf die je op het oog hebt. Zijn de foto’s professioneel en mooi scherp en komen ze overeen met de stijl en wensen die jij voor ogen hebt? Tevens is het belangrijk eerst goed jouw wensen, ideeën en behoeften voor te leggen aan de fotograaf. Je kunt dan aangeven wat jij graag wilt, maar ook zeker wat je absoluut niet wilt! Zo krijgt de bedrijfsfotograaf een goed beeld van wat jij wilt en krijg jij de foto’s die jij wilt.

Budget tips van MyGo

Je kunt op een aantal manier geld besparen op een bedrijfsfotograaf:

  • Vergelijk offertes. Vraag bij meerdere fotografen offertes of prijsopgaven op. Vervolgens kun je deze goed met elkaar vergelijken om zo de meest geschikte fotograaf voor jouw bedrijf bij jou in de buurt uit te kiezen.
  • Kies een lokale bedrijfsfotograaf. Veelal zullen fotografen voorrijkosten in rekening brengen. Kies voor een fotograaf uit de buurt om te besparen op de voorrijkosten.

MyGo helpt je graag

MyGo helpt je graag met het vinden van de beste fotograaf voor het in beeld brengen van jouw bedrijf. Je kunt online gebruikmaken van de Matchmaker om direct een lijst met de meest geschikte fotografen voor jou te krijgen. De MyGo Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Wil je liever bellen? Dat kan! Bel ons dan tijdens openingstijden op +31851061600 . Wij kunnen je dan meteen doorverbinden met de desbetreffende fotograaf, een terugbelverzoek voor je indienen of een afspraak voor je inplannen.