Terug naar blog
Na regen komt daklekkage

Na regen komt daklekkage

12 jun. '19 Door MyGo redactie

Daklekkage

Vorige week was het weer zover: Code oranje werd uitgeroepen. Hevig onweer barstte los boven heel Nederland en onze daken kregen miljarden liters water te verduren. Al dat water is natuurlijk een flinke aanslag op de Nederlandse daken en kan leiden tot een lekkage. Daklekkages gaan vaak gepaard met waterschade en hoge reparatiekosten, vooral als niet tijdig wordt gehandeld en de waterschade zich kan uitbreiden. Wat je in dat geval het beste kan doen? Een dakdekker in schakelen die jouw daklekkage vakkundig kan verhelpen, zodat niet alleen je dak, maar het hele huis weer tegen weer en wind beschermd is!

Daklekkage repareren

In tijden als deze is het natuurlijk erg fijn als je weet dat je een goed en veilig dak boven het hoofd heeft. Goede daken zijn daarentegen op de lange termijn ook niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Een flinke windvlaag kan ervoor zorgen dat dakpannen loskomen of dat dakleer scheurt. Gelukkig zijn er genoeg ervaren dakdekkers op landelijk niveau die daklekkage kunnen repareren.

Daklekkage spoed

Ook als je een daklekkage met spoed verholpen wil hebben kun je altijd een dakspecialist bij jou in de buurt inschakelen. Voor of na een storm bijvoorbeeld wil je natuurlijk dat de lekkage in je dak zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Een gecertificeerde dakdekker maakt gebruik van de nieuwste apparatuur, waarmee de lekkage in bijvoorbeeld een pannendak snel wordt opgespoord. Vervolgens wordt geheel professioneel alles verholpen, zodat verdere schade wordt voorkomen en jouw dak er weer decennia tegenaan kan!

Daklekkage kosten

De gemiddelde kosten voor het repareren van een daklekkage bij een plat dak liggen rond de €275 per m2. Bij een hellend dak ligt dit bedrag tussen de €150 en €350 per m2. Wil je zeker weten wat het je gaat kosten? Neem dan een kijkje onder ‘Bedrijven’ en kies een dakdekker bij jou in de buurt!

Daklekkage specialist inschakelen

Ben je op zoek naar een ervaren dakdekker, of nog specifieker: wil je een daklekkage specialist inschakelen die de lekkage in jouw dak snel en vakkundig kan opsporen en verhelpen? Dan ben je bij MYGO aan het juiste adres! Bij ons vind je altijd een dakdekker bij jou in de buurt.