Terug naar diensten
Jacuzzi huren

Jacuzzi huren

Er is weinig lekkerders dan ontspannen in een warm bubbelbad met massagestralen, maar slechts weinig mensen hebben zo’n jacuzzi in huis. Nu kun je wel een bungalow met jacuzzi huren, maar wist je dat het ook mogelijk is om een losse jacuzzi te huren? Een bijzonder idee voor een tuinfeest!

MyGo brengt je graag in contact met partyverhuurders die jacuzzi’s en hottubs in hun assortiment hebben. Check bijvoorbeeld onze online Matchmaker om te zien waar in jouw regio jij een jacuzzi zou kunnen huren, of bel naar 085 106 1600. Dan verbinden wij je direct door met iemand die je aan een jacuzzi kan helpen.

Direct een jacuzzi nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Verschil jacuzzi en hottub

De termen ‘jacuzzi’ en ‘hottub’ worden vaak door elkaar gebruikt als mensen het hebben over een warm bubbelbad. Nu is het eigenlijk zo dat een jacuzzi een variant van de hottub is, maar dat een hottub geen jacuzzi is. Hoe zit dat?

Een hottub is van oorsprong een rond, houten bad met daarin een kacheltje of verwarmingselement, zodat het water lekker warm wordt. Tegenwoordig heb je overigens ook hottubs die niet rond of van hout zijn; daar is de jacuzzi een voorbeeld van. De jacuzzi is standaard eerder vierkant, met afgeronde hoeken, en gemaakt van kunstsstof. Ook beschikt een jacuzzi standaard over massagestralen, en een hottub niet.

Wil je een hottub of jacuzzi huren, maar bedoel je eigenlijk de één of de ander? Controleer de specificaties van je bad dan goed, want technisch gesproken is een hottub dus geen bubbelbad en een jacuzzi wel. Ook zijn de meeste jacuzzi’s die je kunt huren gemaakt van opblaasbaar materiaal, en níet van hard kunststof.

Waarom jacuzzi huren?

Wie van een jacuzzi wil genieten, maar daar niet zelf over beschikt, heeft eigenlijk meerdere opties: of je gaat naar een openbaar zwembad, of je huurt speciaal een huisje, of je huurt de jacuzzi zelf. Eigenlijk is dat laatste veel relaxter, omdat je de jacuzzi dan helemaal voor jezelf én potentiële gasten hebt. De meeste bungalowverhuurders zouden er bijvoorbeeld niet blij mee zijn als je een groot tuinfeest in hun achtertuin organiseert; in je eigen tuin kan dat wel. Door een jacuzzi te huren, heb je dus alle privacy die je wenst in je eigen bekende omgeving. Overigens is een feestje niet de enige reden om een jacuzzi te huren; wat dacht je van een romantisch jubileum met een partner?

Kosten jacuzzi huren

Ga je een jacuzzi huren, dan doe je dat meestal voor een dag. In onderstaande tabel zie je hoeveel je dat ongeveer zou kosten. Let op: het gaat hierbij om het huren van een opblaasbare jacuzzi.

Jacuzzi huren

Kosten

Dag lang 4-persoonsjacuzzi huren

€ 60

Dag lang 6-persoonsjacuzzi huren

€ 75

Dag lang 8-persoonsjacuzzi huren

€ 90

Eindschoonmaak door bedrijf

€ 0 - € 50

Transportkosten

€ 0,40 - € 0,90 per kilometer

Hoewel de dagprijzen relatief hoog zijn, is het vaak zeer voordelig om de jacuzzi voor langere tijd te huren. Hiervoor hanteert iedere verhuurder zijn eigen tarieven. Daarom is het zeker verstandig om hier navraag naar te doen, bijvoorbeeld via onze MyGo Matchmaker of onze telefonische dienst 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct het beste verhuurbedrijf in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Jacuzzi huren: waarop letten?

Als je een jacuzzi gaat huren, komt daar vaak meer kijken dan je misschien zou denken. Meestal zal de verhuurder je wel door alle stappen heen begeleiden, maar gezien het feit dat verschillende verhuurders verschillende opties te bieden hebben, kan het je keuze vergemakkelijken als je jezelf eerst het volgende afvraagt:

    • Wil je een jacuzzi of een hottub huren? Omdat een hottub in tegenstelling tot een jacuzzi niet van opblaasbaar materiaal gemaakt kan zijn, is dit een iets sjiekere maar duurdere optie. Ook is een hottub gemiddeld iets kleiner dan een jacuzzi en zitten er geen massagestralen in. Een jacuzzi ziet er daarentegen uit als een opblaasbad dat normaal gesproken plaats kan bieden aan maximaal 8 personen. Dus vraag jezelf af: wil ik nu eigenlijk een jacuzzi, of toch een hottub huren?
    • Hoeveel mensen moeten er in de jacuzzi passen? De kleinste jacuzzi’s bieden plaats aan 4 personen, de grotere meestal aan 8. Voor een gezellig feest zul je dus meer behoefte hebben aan een grotere jacuzzi, terwijl een 4-persoonsbad prima volstaat als je er met zijn tweeën van wilt genieten. Wil je echter de ruimte hebben? Kies dan liever voor een grotere optie, want besef je wel dat een jacuzzi redelijk krap kan zijn.
Met de MyGo Matchmaker vind je direct het beste verhuurbedrijf in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600
  • Hoelang wil je de jacuzzi huren? In onze kostentabel hebben we specifiek de dagprijzen van een jacuzzi huren opgenomen; dit zijn de vaste prijzen die veel verhuurders voor één enkele dag hanteren. Echter, zou je de jacuzzi langer huren dan voor slechts een dag, dan kun je vaak veel korting krijgen – tenslotte hoeft de jacuzzi dan nog altijd maar eenmaal vervoerd én schoongemaakt te worden. Wil je dus wat langer van je jacuzzi genieten? Vraag dan zeker na wat de opties zijn, want de prijzen zouden je versteld kunnen doen staan.
  • Haal je de jacuzzi op of laat je hem afleveren? Omdat een gehuurde jacuzzi over het algemeen een opblaasbare jacuzzi is, zou je ervoor kunnen kiezen om hem zelf op te halen om op de transportkosten te besparen. Het is natuurlijk wel zo fijn als je daarvoor niet ver hoeft te rijden, dus huur je jacuzzi bij voorkeur bij een regionale verhuurder. En laat je hem afleveren, check dan even wat de transportkosten zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  • Wil je nog extra’s bij je jacuzzi huren? Geurolie, verlichting, muziekboxjes, nekkussens… Als je een jacuzzi huurt, heb je vaak de mogelijkheid om direct enkele extra’s bij te bestellen. Je ervaring kan hier een stuk aangenamer van worden, maar je kunt je ook afvragen wat je zelf al hebt liggen. Zo geef je niet meer uit dan nodig is.
  • Wie maakt de jacuzzi achteraf schoon? Wie de jacuzzi schoonmaakt, verschilt per verhuurder. Sommige verhuurders geven je de keuze om hem zelf schoon te maken of om het tegen betaling te laten doen, terwijl anderen deze dienst al bij de prijs inbegrepen hebben zitten. Heb je echt geen zin om de jacuzzi na een fantastische avond te moeten schoonmaken, dan kan het wel zo fijn zijn om goed naar de schoonmaakopties te kijken voor je voor een bepaalde verhuurder kiest.
  • Heb je al meerdere aanbieders met elkaar vergeleken? Zo voordelig mogelijk een jacuzzi huren kan alleen als je weet welke opties er zijn. Met onze online MyGo Matchmaker vraag je eenvoudig offertes op bij verschillende verhuurders, zodat je die in één oogopslag met elkaar kunt vergelijken.
Snel een verhuurbedrijf in jouw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Jacuzzi huren? MyGo helpt!

Wil jij nu een jacuzzi huren? Bel dan naar 085 106 1600 om direct in contact gebracht te worden met een feestverhuurder in jouw regio, of check onze online MyGo Matchmaker om direct een bestelling te plaatsen of eerst enkele offertes op te vragen.