Partyverhuur

Partyverhuur bij jou in de buurt

Vind eenvoudig de beste partyverhuurder

Zoek je een feestverhuurder die aan al je wensen voldoet? Met de MyGo Matchmaker vind je direct een geschikt partyverhuurbedrijf bij jou in de buurt. Je kunt online gebruikmaken van de Matchmaker door op de Matchmakerknop te klikken. Wil je liever telefonisch contact? Bel dan naar 085 106 1600.

Een tuin met een springkussen

Veelgestelde vragen

Waarvoor kun je bij een partyverhuurder terecht?

Partyverhuur is ideaal als je een feest wilt geven of een evenement wilt organiseren en jezelf een hoop moeite wilt besparen. Bij de meeste partyverhuurders kun je aankloppen voor het huren van diverse feest spullen, zowel voor binnen als voor buiten. Hieronder geven we voorbeelden van verschillende situaties.

Geef je een feest op een buitenterrein, dan kun je daarvoor onder meer een springkussen, stormbaan  of skydancer huren. Wil je er catering bij, dan kun je onder andere een foodtruck, frietkraam, biertap en een mobiele bar of koffiebar huren. Zoek je muziek? Huur dan een DJ of bijvoorbeeld een draaiorgel. Ook kun je vaak kleinere apparaten huren, zoals een koelkast of een popcornmachine. Een buitenfeest wil echter niet zeggen dat je niet droog kunt zitten: daar hebben de meeste partyverhuurders een stretch- of partytent voor.

Voor een feest dat binnen plaatsvindt kun je zelf een locatie regelen. In sommige gevallen kun je echter ook een zaal(tje) of podium huren van de partyverhuurder. Je kunt in beide situaties bij de partyverhuurder terecht voor de aankleding van de locatie aan de hand van statafels, tafels, (klap)stoelen en servies. Ook krukken, loungebanken, biertafels en garderoberekken behoren bij sommige verhuurders tot de opties.

Bij veel partyverhuurders kun je spullen voor specifieke activiteiten huren, zoals een photobooth, led scherm, karaoke set, spelletjes of de benodigdheden voor een silent disco. Tot slot kun je vaak verschillende spullen met een ondersteunende functie huren, zoals een aggregaat, gasflessen, parasols, heaters en een vuurkorf.

Wat kost party verhuur?

De kosten voor party verhuur liggen behoorlijk uiteen en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Sommige partyverhuurders berekenen een vaste prijs per product per feest, andere werken met uur- of dagtarieven. In veel gevallen bieden partyverhuurbedrijven echter ook pakketten aan, waarmee je voordelig meerdere producten kunt huren. Hieronder geven we enkele prijsvoorbeelden van een aantal vaak verhuurde producten.

De huurprijs van een partytent is afhankelijk van de afmetingen en kan daardoor oplopen tot 2300 euro. De gemiddelde prijs die je ervoor betaalt ligt echter tussen de 30 en 600 euro. Voor een springkussen betaal je gemiddeld tussen de 40 en 200 euro, voor een photobooth gemiddeld tussen de 400 en 700 euro. Daar komt nog 21% btw overheen. Ook berekenen veel partyverhuurbedrijven reiskosten, borg en schoonmaakkosten.

Een blauwe foodtruck

Eenvoudig prijzen van partyverhuurders vergelijken?

Wil je tarieven van verschillende feestverhuurders met elkaar vergelijken om de optie te vinden die het beste binnen je budget past? Dan ben je bij MyGo aan het juiste adres. In de MyGo Matchmaker is het mogelijk om verschillende contactopties aan te klikken, waaronder de optie voor het aanvragen van offertes of prijsopgaven bij meerdere feestverhuurders.

Wil je liever direct iemand spreken die je meer over de tarieven van party verhuur kan vertellen? Je kunt in de Matchmaker invullen dat je telefonisch wilt worden doorverbonden met een partyverhuurbedrijf en vervolgens ons nummer 085 106 1600 bellen. Ook kun je een terugbelverzoek plaatsen, zodat je op een later moment wordt teruggebeld.

Welke voordelen biedt party verhuur?

Het huren van spullen voor je feest of evenement kent verschillende pluspunten. Wat doorgaans als grootste voordeel wordt gezien, is dat je zelf een stuk minder moeite hoeft te doen en optimaal van je feest kunt genieten. De feestverhuurder brengt de spullen naar je toe, haalt ze na afloop op en maakt ze (indien nodig) schoon.

De feestverhuurder zorgt tevens voor onderhoud en opslag van de spullen, waardoor je je daar niet meer druk om hoeft te maken. In sommige gevallen kun je naast feestspullen ook het benodigde personeel voor je feest inhuren, zodat je zelf helemaal niks meer hoeft te doen.

Een ander voordeel is dat partyverhuurders vaak een behoorlijk groot assortiment hebben en veel van hun spullen direct beschikbaar zijn. Daarnaast hebben ze veel ervaring met verschillende soorten feesten. Ze kunnen alles afstemmen op jouw wensen, maar tegelijkertijd ook een frisse blik op je planning werpen en voor nieuwe inzichten zorgen.

Bar op een feest

Waarop letten bij het kiezen van een partyverhuurder?

Als je besluit om spullen voor een feest of evenement te huren, is het handig om een aantal dingen helder te hebben zodat je zeker weet dat je een betrouwbare overeenkomst met de verhuurder sluit. Stel jezelf daarom de volgende vragen voor je met een partyverhuurder in zee gaat:

 • Communiceren de medewerkers van het partyverhuurbedrijf op een manier die je bevalt? Is het bedrijf goed bereikbaar voor vragen?
 • Heeft het partyverhuurbedrijf alle producten die je wilt huren ruim op voorraad? Zijn de producten direct leverbaar?
 • Heeft het partyverhuurbedrijf aantoonbare ervaring? Bestaat het bedrijf al lang en zijn er online veel positieve reviews over te vinden?
 • Kun je makkelijk online reserveren of bestellingen plaatsen bij het partyverhuurbedrijf?
 • Is het partyverhuurbedrijf flexibel wat betreft het afleveren en ophalen van de gehuurde spullen?
 • Voldoen de spullen van het partyverhuurbedrijf aan de wettelijke veiligheidseisen en zijn ze goed onderhouden?
 • Kun je bij de medewerkers van het partyverhuurbedrijf terecht voor informatie en advies over de spullen?
 • Hanteert het partyverhuurbedrijf heldere verhuurperiodes? Is bijvoorbeeld duidelijk of je moet bijbetalen als je de spullen te laat inlevert en zo ja, hoeveel?
 • Hanteert het partyverhuurbedrijf heldere tarieven en is duidelijk wat bij de prijs is inbegrepen (btw, borg, reiskosten, schoonmaakkosten)? Wordt er met tarieven per dag of per aantal uur gewerkt? Liggen de tarieven in dezelfde lijn als die van concurrerende verhuurders?
 • Is voor beide partijen duidelijk wat de voorwaarden van de samenwerking zijn en wie er aansprakelijk is bij pech, schade of andere problemen?

Hoe vind je direct de meest geschikte partyverhuurder?

MyGo kan je helpen bij de zoektocht naar de meest geschikte feestverhuurder voor jouw situatie. Via de MyGo Matchmaker koppelen we je aan een partyverhuurbedrijf bij jou in de buurt dat aan al je wensen voldoet. Je kunt op de Matchmakerknop klikken om de Matchmaker online te gebruiken. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons bereiken op het nummer 085 106 1600.


Spreek direct een medewerker!
Waarom MyGo?
 • Direct een specialist geregeld
 • Snel een offerte binnen
 • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
 • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
 • Direct hulp via ons service center
 • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!