Terug naar diensten
Limousine huren

Limousine huren

Limousines zijn hét vervoersmiddel bij uitstek voor filmsterren en royalty. Dat betekent alleen niet dat je onder een van beide groepen hoeft te vallen om in een limousine te mogen rijden; je kunt er ook één huren als je je eens een beroemdheid wilt voelen!

Wil jij een limousine huren? Via MyGo kom je in dat geval eenvoudig in contact met taxibedrijven die limousines mét chauffeur aanbieden. Bel naar 085 106 1600 om direct doorverbonden met een limousineverhuurder in jouw regio of gebruik onze online Matchmaker om een uitgebreide offerte op te vragen.

Direct een limousine nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Waarom limousine huren?

Een rit in een limousine is iets wat je niet vaak in je leven mee zult maken, maar wel iets dat eigenlijk iedereen wel een keer meegemaakt zou moeten hebben. Een bijzondere gelegenheid is daarvoor het ideale moment.

Huur bijvoorbeeld een limousine:

  • ... voor je eigen bruiloft. In een limousine arriveren op je eigen bruiloft, of je in een limousine van je trouwlocatie naar je receptielocatie laten vervoeren? Of wat dacht je van na het feest knus met je bruid(egom) in een limousine naar je hotel gebracht worden? Het kan allemaal! Je kunt de limousine dan de hele dag afhuren, of slechts voor een bepaald tijdvak.
  • … voor een vrijgezellenfeest. Iedereen kent het beeld wel: met een groep vrienden of vriendinnen feest vieren in een limousine met een open dak, de bruid(egom) in spe in een gekke outfit, terwijl jullie de nacht van jullie leven beleven. Wil jij dat ook, voor jezelf of een vriend of vriendin? Een limousine huren is dan de perfecte invulling voor een vrijgezellenfeest!
  • … voor een gala. Ook als er niemand gaat trouwen kun je een limousine huren, bijvoorbeeld om een sjiek feest of een gala bij te wonen. Prachtig uitgedost stappen jullie dan met zijn allen in die elegante auto om helemaal in sfeer te arriveren. Jullie zullen zeker gezien worden!
  • … voor een uitvaart. Misschien luguber, maar voor wie van groots uitpakken hield, kan een limousine huren voor een uitvaart een prachtig afscheid zijn. Sommige limousines bieden zelfs genoeg ruimte om geliefden naast de kist te laten zitten op weg naar de uitvaart, om samen te zijn en verhalen over de overledene te delen.
  • … om gezag uit te stralen. Ook voor wie net CEO is geworden kan een limousine huren een mooie manier zijn om de promotie te vieren en tegelijkertijd gezag uit te stralen tegenover de wereld. Kom je op je eerste dag als baas aanrijden in zo’n wagen, dan zal niemand nog vergeten wie jij bent.

Limousine huren kosten

Hoeveel een limousine huren je exact zou kosten, is standaard afhankelijk van het type limousine en je overige wensen. Bovendien betaal je meer als je de limousine slechts voor één uur zou huren dan wanneer je hier de hele avond mee op pad zou gaan. In onderstaande tabel zie je een schatting van de kosten van limousine huur.

Limousine huren

Kosten

Starttarief eerste uur

€ 150 - € 500

Elk extra uur

€ 75 - € 150

Goed om te weten: deze prijzen kunnen all-in zijn, maar dat hoeft niet. Als drankjes en hapjes niet bij het uurtarief zitten inbegrepen, betaal je hier in de meeste gevallen een restaurantprijs voor. De chauffeur en de kilometerprijs worden over het algemeen niet bij je in rekening gebracht wanneer je een limousine huurt.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct een limousine verhuur bedrijf in jouw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Waarop letten bij limousine huren

Wanneer je een limousine wilt huren, zijn er een paar overwegingen die je zult moeten maken. Door jezelf de volgende vragen te stellen, zul je eenvoudiger in staat zijn te bepalen welke limousineverhuurder het beste bij jouw wensen past:

  • Wat voor limousine wil je huren? Bij een limousine denk je waarschijnlijk meteen aan een klassiek zwart of wit model, maar voor een vrijgezellenfeestje of andere gelegenheid kun je bijvoorbeeld ook een roze limousine huren, of een Hummer limousine. Deze modellen bieden alle gemakken van een gewone limousine, maar ze hebben een compleet andere uitstraling die mogelijk beter bij je evenement past.
  • Hoeveel mensen moeten er in de limousine passen? Standaard pas je met 8 personen (zonder chauffeur) in een limousine, maar er zijn ook limousines te huur die plek bieden aan groepen van 12 à 16 personen. Bij een echt groot gezelschap kun je ook een partybus huren. Vanbuiten mag een partybus er dan iets minder sjiek uitzien dan een limousine, maar vanbinnen is er vaak veel te regelen om er alsnog een ware limousine-ervaring van te maken!
  • Hoe kom je achteraf weer thuis? Over het algemeen zal je ook weer door de limousine thuisgebracht kunnen worden, maar hier moeten wel afspraken over worden gemaakt. Ook moet helder zijn of deze kosten standaard bij de prijs van je limousine huur zitten inbegrepen of dat ze daar nog bovenop komen. Anders kun je er ook voor kiezen om in een taxi naar huis te gaan, maar dat is natuurlijk wel iets minder stijlvol!
  • In welke regio is de limousineverhuurder actief? Een limousine kun je het beste huren bij een regionale verhuurder. Anders betaal je over het algemeen extra in verband met de voorrijkosten én bestaat de kans dat je limo vast komt te staan in de file (hoewel de chauffeur daar bij de planning zeker rekening mee zal houden). Mocht er bovendien op het laatste moment iets mis blijken te zijn met het voertuig, dan zou een regionale verhuurder snel nog vervanging voor je kunnen regelen.
  • Hanteert de verhuurder een all-in-prijs (en zo ja, wat zit daar echt bij inbegrepen)? Ga je een limousine huren tegen een all-in-prijs, dan zitten daar vaak de chauffeur, de benzine en de (non-alcoholische) drankjes bij inbegrepen. Zo zul je voor champagne of andere drank in veel gevallen extra betalen. Om zeker te zijn van wat een limousine huren jou gaat kosten, is het wel zo verstandig om een offerte op te vragen. Dit kun je eenvoudig doen via onze online Matchmaker of door te bellen naar 085 106 1600.
Snel een limousine in jouw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Limousine huren? MyGo helpt!

Wil jij de hulp van MyGo bij het huren van een limousine? Het makkelijkst is dan om te bellen naar 085 106 1600, zodat wij je kunnen doorverbinden met een limousineverhuurder in jouw regio. Anders kun je ook gebruikmaken van onze MyGo Matchmaker om zelf een offerte op te vragen waarin al jouw wensen aan bod komen.