Direct hulp
Terug naar diensten
Partybus huren

Partybus huren

Met een partybus bouw je een feestje op de weg! Wil jij een ontzettend bijzonder feest organiseren en wil je daarvoor een partybus huren? Dan ben je bij de autoverhuurbedrijven en feestverhuurders van MyGo aan het juiste adres.

Maak gebruik van de online MyGo Matchmaker om 24/7 offertes op te vragen bij partybusverhuurders of bel naar 085 106 1600 om ons het zoekwerk te laten doen.

Direct een partybus nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Wat kost een partybus huren?

Breed gezegd kost een partybus huren tussen de 500 en 2500 euro per dag. De reden hiervoor is dat het een compleet op maat gemaakte ervaring is, waarbij de prijs wordt bepaald door de afstand, welke extra’s je boekt, voor hoelang je de partybus huurt (sommige verhuurders staan ook ritten inclusief overnachting toe) en wat voor partybus je huurt.

Om deze reden zullen partybusverhuurders je altijd verzoeken een offerte op te vragen, zodat ze een duidelijker beeld krijgen van je wensen en ze je een specifieker bedrag kunnen tonen. Offertes opvragen doe je eenvoudig via de MyGo Matchmaker.

Een partybus huren? Redenen om dat te doen

Een partybus huren is een bijzondere ervaring. Voor wie van hard feesten en grote, exclusieve auto’s houdt is dit een combinatie die beide werelden samenbrengt. Sommige partybussen zijn vanbinnen in feite namelijk net limousines, maar dan limousines waarin ook gedanst kan worden! Zoek je alleen een specifiekere reden om een partybus te huren? Kijk dan eens naar de ideeën die wij hieronder voor je hebben verzameld.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct een partybus in jouw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
 • Als main event voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Iedereen kent de limousine voor het vrijgezellenfeest wel, maar huur je een partybus voor deze aangelegenheid, dan weet je dat je helemaal los kunt gaan! Met zijn bijzondere verlichting en vaak verduisterde ramen creëert een partybus de sfeer van een club, maar dan op de weg. Dus kom maar op met die gênante kostuums en spelletjes, want er is toch niemand die jullie kan zien!
 • Als vervoer naar een concert of dance event. Ga je naar een dansfeest aan de andere kant van het land, maar wil je van tevoren helemaal in de sfeer komen? Met het huren van een partybus zit je dan wel goed! De hele weg naar je bestemming heb je de kans om in de feeststemming te komen, zodat je extra lang van de avond kunt genieten.
 • Als vervoer naar een sportevenement. Ook supporters van een sportclub kunnen bijvoorbeeld een partybus huren om zich met z’n allen klaar te maken om de grote wedstrijd te bekijken. Of kijk samen met je kameraden naar de wedstrijd op het grote scherm; ook dat is vaak een optie in een partybus!
 • Als promoactie voor je bedrijf of organisatie. Als je als bedrijf bekend wilt staan als jeugdig en hip, kun je ervoor kiezen om met een partybus op een plein te gaan staan en er een mooi feestje van te maken! Zo krijgen omstanders meteen de associaties bij jouw bedrijf die jij wilt opwekken en laat je zien dat er aan jullie niets stijfs en straks is.
 • Als locatie voor een kinder-/tienerfeest. Hoewel je dat misschien wel zou verwachten, hoeft het huren van een partybus niet per se te draaien om alcohol. Ook kinderen en tieners zullen onder de indruk zijn van een indrukwekkend versierde bus vol lichten, waar zij zich de ware sterren van de avond kunnen voelen. Zo kun je bijvoorbeeld een fantastisch afscheidsfeest geven in een partybus.

Een partybus huren: waar je op moet letten

Wanneer je een partybus gaat huren, zijn er een aantal dingen waar je potentieel rekening mee wilt houden. Sommige beïnvloeden de prijs, terwijl andere juist technisch wel fijn zijn om te weten. Waar je op moet letten bij het huren van een partybus, zie je hieronder.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct een partybus in jouw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
 • Zitten drankjes bij de huur van de partybus inbegrepen? Drankjes horen nu eenmaal bij een partybus, maar deze zitten niet altijd bij de huurprijs inbegrepen. Sommige verhuurders bieden vaste pakketten aan, terwijl andere toch eerder per drankje of geopende fles rekenen. Controleer dit goed wanneer je offertes opvraagt, zodat dit helder is.
 • Voor hoeveel mensen is er plek in de partybus? Partybussen zijn te huur voor groepsgroottes van tussen de 12 en 50 personen. Het echte aantal is volledig afhankelijk van de verhuurder, maar weet wel dat je de limiet in verband met veiligheidsmaatregelen absoluut niet kunt overschrijden. Huur dus altijd een partybus die groot genoeg is voor jouw groep. Aan de andere kant hanteren sommige partybussen ook een minimum groepsgrootte, dus heb je een kleiner gezelschap, zoek dan ook een kleinere partybus.
 • Wat is de bestemming van de partybus? Je kunt een partybus huren om naar een bepaalde bestemming te rijden – in dat geval moet je achteraf ook weer worden teruggebracht met de partybus, die tussendoor op locatie moet blijven wachten. Je kunt er echter ook voor kiezen om met de partybus te gaan rondrijden over de snelweg, zonder dat je een bestemming hebt. Weet alleen wel dat chauffeurs recht hebben op pauze!
 • Zit er een toilet aan boord van de partybus? Ga je een partybus huren, dan is het ten zeerste aan te bevelen om er eentje met toilet te huren. Je wilt natuurlijk niet dat je gasten net lekker aan het feesten zijn als er iemand achter komt dat hij nu, onmiddellijk naar het toilet moet (zoals je dat met feestende mensen hebt) en dat er geen toilet aan boord is. Sommige kleinere partybussen die meer op limousines lijken beschikken niet over een toilet, dus controleer dit goed.
 • Welke extra’s kun je bij de partybus huren? Wanneer je een partybus huurt, kun je vaak kiezen uit vele verschillende extra’s. Om de juiste sfeer te kunnen creëren is het goed om te weten welke extra’s de verhuurder aanbiedt. Heb je bijvoorbeeld echt een scherm nodig, ga dan na of de bus die je op het oog hebt wel een scherm heeft. Of wil je een DJ huren, controleer dan of er wel plek is voor een DJ booth. Pas als je weet welke opties er allemaal zijn, kun je besluiten welke partybus jij wilt huren.
 • Wil je ook een DJ in je partybus? Zoals we in het vorige punt al aangaven, is het in sommige partybussen mogelijk om een DJ te laten optreden. Vaak moet je die wel zelf inhuren, of moet dat in ieder geval met de verhuurder geregeld worden. Ook zijn niet alle partybussen gebouwd op een DJ, dus is dit iets wat je zeker moet aangeven. Een DJ huren mag wel iets duurder zijn, maar je bent in ieder geval gegarandeerd van een geweldig feest!

Een partybus huren? MyGo geeft bespaartips

Bespaar op het grote aantal potentiële extra’s. Vlammenwerpers, lasershows, rookmachines, een DJ… Je kunt het zo gek niet bedenken en veel partybussen kunnen het wel voor je regelen. Je betaalt alleen wel voor de huur van al die extra’s, waardoor je partybus steeds duurder wordt. Heb je een (krap) budget, vraag je dan af welke extra’s je echt nodig hebt om er een spetterend feest van te maken.

Kijk of je ook een partybus in de regio kunt huren. Bij het huren van een partybus wordt de prijs deels bepaald door de gereden afstand. De afstand die de bus moet afleggen om bij jou op locatie te komen en om naderhand weer terug naar de garage te rijden valt daar ook onder. Als je een partybus in je eigen regio huurt, kun je in ieder geval besparen op die kosten.

Vergelijk offertes van partybussen met elkaar. Zo voordelig mogelijk een partybus huren kun je alleen doen als je weet welke opties er worden aangeboden. Vraag daarom offertes op bij verschillende verhuurbedrijven, zodat je direct kunt zien wat jouw plannen bij een bepaald bedrijf zouden kosten – en of ze überhaupt mogelijk zijn. Offertes opvragen doe je snel, eenvoudig én vrijblijvend via de MyGo Matchmaker.

Snel een partybus nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Een partybus huren doe je via MyGo

Ben jij er nu van overtuigd dat een partybus huren echt iets voor jou is? Met de online MyGo Matchmaker vind je snel de partybusverhuurder die jij zoekt. Of bel naar 085 106 1600 en dan zoeken wij voor je uit waar jij een partybus kunt huren om er een spetterend feest van te maken!