Direct hulp
Terug naar tips
Badkamer verplaatsen of renoveren

Badkamer verplaatsen of renoveren

Wil je de badkamer verplaatsen naar een andere ruimte óf juist renoveren? Grote kans dat je dan ook hebt nagedacht over het verplaatsen van de badkamer. Vakkundige aannemers uit jouw regio staan bij Mygo voor je klaar om je daarbij te helpen. Wat zijn de mogelijkheden voor een renovatie, dan wel de verplaatsing van de badkamer.

Badkamer verplaatsen naar andere kamer

In veel woningen liggen namelijk al bestaande leidingen die je de mogelijkheid geven om de badkamer naar een andere kamer te verplaatsen. Dit verhoogt het comfort en gemak dat je in huis ervaart. Daarbij hoeft het verplaatsen van de badkamer helemaal geen grote gevolgen te hebben voor het beschikbare budget en zijn er voldoende fraaie toepassingen denkbaar, bijvoorbeeld door te kiezen voor een badkamer dichter bij de slaapkamer. 

Badkamer verplaatsen naar slaapkamer

Het is eveneens mogelijk de badkamer te verplaatsen naar een ruimte die nu wordt ingevuld als slaapkamer. Vaak liggen veel elektra hier al, maar zal je waterleidingen nog moeten aan- of verleggen. Heb je ruimte over in je slaapkamer of zorgt het verwijderen van een muur voor die extra ruimte, dan is het praktisch mogelijk de badkamer direct bij de slaapkamer te trekken. Voor de nodige privacy in het was- en douchegedeelte zorgt een subtiele afscheiding door middel van een lage wand al voor een comfortabele omgeving. 

Badkamer verplaatsen kosten

Wil je de volledige badkamer verplaatsen, dan zijn er diverse oplossingen denkbaar die passen binnen jouw budget. Hoewel verbouwen over het algemeen goedkoper is, is het verplaatsen van de badkamer doorgaans praktischer en zorgt dit voor totaal nieuwe inzichten. Om te besparen op de kosten voor het verplaatsen van de badkamer is het verstandig bruikbare materialen te behouden en zuinig om te gaan met je budget.

Offertes badkamer verplaatsen

Bij Mygo vraag je meerdere offertes aan en vergelijkt op elementen zoals het sanitair, de douche en overige stijlvolle toepassingen. Hierdoor vind je een geschikte aannemer om de badkamer te renoveren, dan wel te verbouwen.