Terug naar diensten
Wasdroger reparatie

Wasdroger reparatie

Is je wasdroger defect? Dit kan erg vervelend zijn en je wilt dan het liefst dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Ben je op zoek naar een witgoed monteur voor jouw droger reparatie? MyGo helpt je graag. Met de MyGo Matchmaker vind je direct een gekwalificeerde witgoed monteur bij jou in de buurt.

Droger reparatie

Een nare geur, was die niet droog uit de droger komt of een droger die lekt. Het zijn allemaal problemen die kunt hebben met een wasdroger. Onze ervaren wasdroger monteurs kunnen de oorzaak van het probleem snel vinden en repareren zodat je weer van je droger gebruik kunt maken. Vaak geeft een droger een storingscode aan op het display, hieraan kun je duidelijk aflezen wat precies het probleem is. De meest voorkomende wasdroger problemen zijn als volgt:

  • Deur van droger sluit niet meer goed. Wanneer de deur van je droger niet meer open gaat of goed sluit heb je een groot probleem. Doorgaans is dan je deurklink of deurgreep met deurhaakje kapot. De wasdroger zal in dit geval vaak niet meer werken. Dit probleem is echter eenvoudig te herstellen door een witgoed monteur.
  • Was droogt niet goed. Als je wasdroger heel lang over een programma doet en de was er alsnog vochtig of nat uitkomt heb je hoogstwaarschijnlijk een probleem met een verstopt pluizenfilter. Een verstopt pluizenfilter zorgt ervoor dat de warmte niet meer goed kan circuleren door je wasdroger. Je droger draait dan wel maar zal niet goed kunnen drogen. Dit probleem kan je heel eenvoudig zelf oplossen door het pluizenfilter leeg te halen en de leiding schoon te zuigen. Blijft het probleem aanhouden? Schakel dan een gekwalificeerde witgoed monteur in.
  • Wasdroger komt niet op de juiste temperatuur. Je droger heeft verschillende temperatuurstanden. Wanneer je wasdroger niet heet genoeg wordt kan het zijn dat de thermostaat van je droger stuk is.

Wasdroger reparatie

Kosten droger reparatie

In onderstaande tabel zie je de gemiddelde prijzen voor de reparatie van je droger. Let er wel op dat de prijzen kunnen verschillen per type en merk wasdroger en de regio waarin je woont.

Soort reparatie wasdroger

Gemiddelde kosten

Voorrijkosten wasdroger monteur

€ 40 - € 70

Uurtarief wasdroger reparateur

€ 60 - € 80

Pluizenfilter (per stuk)

€ 10 - € 70

Thermostaat (per stuk)

€ 30 - € 70

Deurgreep met haakje (per stuk)

€ 10 - € 30

Bespaartips van MyGo

Je kunt op een aantal manieren geld besparen op je wasdroger reparatie:

  • Kies een wasdroger monteur uit de buurt. Kies voor een lokale monteur om te besparen op de voorrijkosten. Sommige lokale monteurs zullen binnen een bepaalde afstand zelfs helemaal geen voorrijkosten in rekening brengen.
  • Vergelijk offertes. Vraag bij verschillende monteurs offertes op om te vergelijken. Zo kun je op je eigen gemak verschillende monteurs vergelijken en de meest geschikte monteur binnen jouw specifieke budget kiezen.
  • Geef duidelijk het probleem door. Geeft je wasdroger een foutcode weer? Geef dan zo duidelijk mogelijk het probleem, de foutcode en het typenummer van je apparaat door. Hierdoor kan de monteur alvast een inschatting maken van het probleem wat hem tijd en jouw geld scheelt.

MyGo helpt je graag

Met de Matchmaker van MyGo vind je zonder zoeken direct de best passende wasdroger monteur bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 106 1600.