Terug naar diensten
Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Ben je op zoek naar een ervaren zwangerschapsfotograaf voor een mooie fotoreportage van je zwangerschap samen met je gezin, of alleen? MyGo helpt je hierbij graag! Gebruik de 24/7 online MyGo Matchmaker om direct te worden gematcht met een zwangerschapsfotograaf die het beste bij jou past. Liever telefonisch contact? Ook dat kan! Bel ons dan op 085 106 1600.

Zwangerschap fotoshoot

Met een zwangerschap fotoshoot laat je dit mooie en unieke moment vastleggen door een professionele zwangerschapsfotograaf. Je kunt ervoor kiezen om dit samen te doen met je partner doen of met je kinderen als je jullie al kinderen hebben. Hiermee creëer je een mooie en tastbare herinnering aan je zwangerschap. Doorgaans is het aan te raden om de zwangerschapsfotoshoot te doen wanneer je tussen de 32 en 38 weken zwanger bent. Je buik is dan mooi vol en goed zichtbaar op de foto’s.

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotograaf

Een zwangerschapsfotograaf zal jouw zwangerschap heel mooi en bijzonder in beeld brengen. Er is van alles mogelijk bij een zwangerschapsfotoshoot. Je kunt het buiten doen of binnen en met wie je maar wilt. Vaak heeft de zwangerschapsfotograaf en hele mooie eigen fotostudio of kent de fotograaf de beste locaties in de buurt voor een unieke zwangerschapsfotoshoot. Hieronder hebben we een aantal zwangerschap fotoshoot mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

 • Met je partner of gezin
 • Alleen
 • Met je huisdieren
 • Buiten (bijvoorbeeld bos of strand)
 • Binnen (bijvoorbeeld in de mooie fotostudio van de fotograaf)
 • In je eigen huis of tuin

Kosten zwangerschapsfotograaf

Een zwangerschapsfotograaf kost gemiddeld tussen de 150 en 250 euro per uur. Deze kosten zijn doorgaans inclusief gebruik van het decor van de fotograaf, een aantal digitale HD-foto’s en soms ook het gebruik van mooie zwangerschapsjurken.

Voordelen zwangerschapsfotoshoot

Het vastleggen van je zwangerschap door een professionele zwangerschapsfotograaf brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Je hebt een mooie en tastbare herinnering van je zwangerschap
 • Een unieke ervaring
 • De fotograaf kan jou en je gezin heel mooi in beeld brengen

Zwangerschapsfotoshoot

Praktische tips van MyGo

We hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet omtrent de zwangerschapsfotoshoot:

Boek tijdig
Houd er rekening mee dat je de zwangerschap fotoschoot tijdig boekt. Zwangerschapsfotografie is namelijk erg populair en je hebt maar een aantal weken waarin je het beste gefotografeerd kan worden. Daarom is het verstandig de fotoshoot zo vroeg mogelijk te boeken.

Let op kleding
Kleding met een drukke print kan afleidend zijn. Je kunt daarom kiezen voor mooie kleding met een effen kleur. Echter is het natuurlijk helemaal aan jou wat jij aandoet! Het is wel aan te raden om meerdere kledingstukken mee te nemen zodat je meerdere opties hebt. Denk hierbij aan een mooie zwangerschapsjurk, een spijkerbroek, vestje, mooie lingerie en sieraden.

Draag geen strakke kleding
Draag een paar uur voor de fotoshoot geen strakke kleding zodat je geen afdrukken of strepen op de huid hebt.

Make-up
Vergeet make-up en je haar niet. Ook komen je handen vaak op de foto dus verzorg deze extra goed voor de sessie.

Bekijk het portfolio van de fotograaf
Bekijk het portfolio van de zwangerschapsfotograaf goed van tevoren. Je kunt dan beoordelen of de stijl van de fotograaf goed overeenkomt met jouw wensen en behoeften.

Budget tips van MyGo

Je kunt op een aantal manier geld besparen op de zwangerschapsfotograaf:

 • Kies een lokale zwangerschapsfotograaf. Kies een fotograaf uit de buurt om te besparen op de voorrijkosten.
 • Vergelijk meerdere offertes. Vraag bij meerdere fotografen prijsopgaven of offertes op. Vervolgens kun je deze in alle rust met elkaar vergelijken om zo de fotograaf te vinden die het beste bij jou past.

MyGo helpt je graag

Je kunt de MyGo Matchmaker online 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruiken. De Matchmaker zal jou direct matchen met de meest geschikte fotografen voor jou. Wil je liever persoonlijk telefonisch contact? Ook dat is zeker mogelijk! Bel ons dan tijdens openingstijden op 085 106 1600, dan kunnen wij je direct doorverbinden met de fotograaf, een afspraak voor je inplannen of een terugbelverzoek voor je indienen.