Terug naar diensten
Catering aan huis

Catering aan huis

Catering thuis

Organiseer je een feest of evenement bij je thuis en wil je de bereiding van eten en drankjes uit handen geven? Dan kun je ervoor kiezen om catering aan huis te boeken. Het is een optie om een cateraar of traiteur naar je feest of evenement te laten komen om ter plekke maaltijden te bereiden of op te warmen, maar het is ook mogelijk om een cateraar of traiteur maaltijden bij je thuis te laten bezorgen.

Veel cateraars serveren gerechten die bij een bepaalde keuken horen, zoals Surinaamse, Indische of Italiaanse catering. Ze hebben vaak menu’s of pakketten die je kunt kiezen, maar je kunt ook zelf een menu samenstellen. Daarbij kun je een budget en dieetwensen doorgeven, zodat de cateraar of traiteur tijdig op de hoogte is van allergieën of intoleranties.  

De aankleding van je feest of evenement kun je ook door de cateraar of traiteur laten doen. Hij/zij neemt dan tafellinnen, borden, bestek en glaswerk mee. Na afloop van het feest of evenement zorgt hij/zij er bovendien voor dat die spullen gereinigd en opgehaald worden.

Voorbeelden van situaties waarin vaak catering aan huis geboekt wordt, zijn verjaardagen, borrels, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, tuinfeesten en jubilea. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden bij het inhuren van catering, kun je op onze pagina catering terecht.

Wil je een cateraar of traiteur bij jou in de buurt inschakelen? Raadpleeg dan de Mygo Matchmaker. Je kunt de Matchmaker online gebruiken door op de Matchmakerknop te klikken en telefonisch door te bellen naar 085 106 1600.

Catering aan huis

Kosten catering aan huis

De prijzen waar cateraars of traiteurs mee werken, zijn afhankelijk van het soort maaltijd en het aantal personen voor wie die maaltijd moet worden bereid. Ook berekenen cateraars of traiteurs vaak reiskosten, annuleringskosten en kosten voor het huren van bijvoorbeeld statafels. Het inhuren van een cateringbedrijf kost gemiddeld 375 euro.

In de tabel hieronder hebben we de gemiddelde prijzen weergegeven van de meest voorkomende opties bij het inhuren van catering. Daarbij moet in het achterhoofd gehouden worden dat cateraars of traiteurs vrijwel altijd uitgaan van een minimum aantal personen. Hoeveel dat minimum is, verschilt per cateraar of traiteur.

Optie

Kosten

Buffetten

€12 - €30 per persoon

Ontbijt

€9,50 - €17 per persoon

Lunch

€10 - €19 per persoon

Diner

€24,50 - €70 per persoon

Dessert

€4 - €10 per persoon

Hapjes

€0,80 - €2 per stuk

Drankjes

€6,50 – €30 per persoon

Als je een relatief klein feest of evenement organiseert, kun je naast catering aan huis ook kiezen voor een kok aan huis. Op onze pagina kok aan huis vind je daarover meer informatie, inclusief een tabel met een kostenoverzicht.

MyGo helpt je graag

Wil je contact met een cateraar of traiteur die bij je langs kan komen? Met de MyGo Matchmaker vind je zonder zoeken direct de best passende cateraar of traiteur bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!