Terug naar diensten
Kok aan huis

Kok aan huis

Kok inhuren voor thuis

Organiseer je een feest of evenement bij je thuis en wil je het koken uit handen geven? Of wil je thuis met vrienden, familie of collega’s een nieuwe eetervaring opdoen en tegelijkertijd iets opsteken op culinair gebied? Dan kun je ervoor kiezen om een kok in te huren, die bij je thuis komt om een uitgebreid menu voor je te verzorgen. Je kunt dan alles uit handen geven en in je eigen, vertrouwde omgeving een restaurantervaring hebben.

In de meeste gevallen kun je zelf het te bereiden menu bepalen, maar soms kun je bij een thuiskok ook kiezen uit voorgestelde menu’s. Vaak worden er streekproducten gebruikt en kun je kiezen voor eten uit een bepaald land of seizoen. In de meeste gevallen worden er bovendien bijpassende drankjes verzorgd. Bij het samenstellen van het menu wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen en met je budget.

Een thuiskok doet vervolgens boodschappen voor het menu en komt ruim van tevoren naar je huis toe.  Vaak neemt hij/zij eigen servies, tafellinnen, bestek en glaswerk mee. Als het om een groter feest of evenement gaat, kan er ter ondersteuning ook bediening aanwezig zijn. Nadat het hele menu is uitgeserveerd, zorgt de thuiskok ervoor dat de keuken schoon achterblijft.

Als er sprake is van een grote groep, kun je zowel een kok met bediening als een cateraar of traiteur inschakelen. Meer informatie over de tweede optie vind je op onze pagina’s catering en catering aan huis.

Wil je een thuiskok bij jou in de buurt huren? Raadpleeg dan de Mygo Matchmaker. Je kunt de Matchmaker online gebruiken door op de Matchmakerknop te klikken en telefonisch door te bellen naar 085 106 1600.

Kok inhuren

Het laten verzorgen van een menu bij je thuis is niet de enige mogelijkheid als je een kok wilt inhuren. Je kunt ook een kok inhuren voor evenementen op andere locaties. Als je meer wilt leren op het gebied van koken, kun je bovendien een kok inhuren om één of meerdere kookworkshops of –lessen te verzorgen.

Kok aan huis

Kok op locatie

Een kok kan niet alleen worden ingehuurd om een diner bij je thuis te verzorgen: er zijn ook veel andere locaties mogelijk. Zo kun je een kok inhuren om te komen koken bij bedrijven, onderwijsinstellingen, organisaties, sportclubs, verenigingen en zorginstellingen. Ook kan een kok worden ingehuurd om het eten en drinken te verzorgen bij onder andere bruiloften, verjaardagen, jubilea en tuinfeesten.

Kosten kok aan huis

De meeste koks die worden ingehuurd voor een diner aan huis, werken met startkosten. Die kosten lopen uiteen van 65 tot 150 euro. Daarnaast berekenen koks reis- en annuleringskosten. De hoogte daarvan varieert, afhankelijk van het tijdsbestek waarbinnen een afspraak wordt afgezegd en de afstand die een kok moet afleggen naar je huis/locatie.

In de tabel hieronder geven we een kostenoverzicht van de diensten die de meeste thuiskoks aanbieden: 3- t/m 6-gangendiners en bijpassende wijnen. Daarbij moet in het achterhoofd gehouden worden dat thuiskoks vrijwel altijd uitgaan van een minimum aantal personen. Hoeveel dat minimum is, verschilt per kok.

Optie

Kosten

3-gangendiner

€35 - €62 per persoon

4-gangendiner

€45 - €72 per persoon

5-gangendiner

€53 - €82 per persoon

6-gangendiner

€58 - €92 per persoon

wijnarrangement

€6 - €15 per glas

MyGo helpt je graag

Wil je contact met een kok die bij je langs kan komen? Met de MyGo Matchmaker vind je zonder zoeken direct de best passende kok bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Niet meer zoeken naar bedrijven
  • Niet meer wachten op offertes
  • Geen bedrijven die slecht bekend staan
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Alleen geverifieerde bedrijven
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Onze service team staat voor je klaar!