Terug naar diensten
Douchecabine

Douchecabine

Een douchecabine is een efficiënte manier om je douche van de badkamer af te schermen. Zo heb je extra privacy en blijft de rest van de badkamer netjes droog. Een douchecabine is bovendien een stuk effectiever en hygiënischer dan een simpel douchegordijn en staat ook nog eens veel beter. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten douchecabines, zodat je de cabine perfect op de rest van je badkamer aan kunt sluiten.

Douchecabine vervangen

Doordat een douchecabine wordt blootgesteld aan veel vochtigheid, zal hij op den duur verslijten. Wanneer de douchepanelen bijvoorbeeld niet meer goed openen en sluiten, of het glas/plastic door kalkaanslag is aangetast, kun je de cabine beter vervangen door een nieuwe variant. Zeker in een kleine badkamer is een douchecabine een aanwinst, omdat de badkamer met een douchegordijn sneller nat zal worden.

Douchecabine plaatsen offerte

De gemiddelde prijs van een douchecabine ligt rond de 1800 euro. Hier zitten natuurlijk wel de montage-, materiaalkosten en btw bij in. Verder zullen de kosten afhangen van je persoonlijke voorkeuren. Tegenwoordig kunnen er allerlei technische snufjes aan de badkamer worden toegevoegd, zoals massagestralen of muziek/licht-systemen. Dit soort extra’s zullen de kosten natuurlijk opvoeren. De mogelijkheden om dit toe te voegen kun je met de monteurs van MyGo bespreken. Hier heb je ook de mogelijkheid om de verschillende tarieven met elkaar te vergelijken, en op basis daarvan een onderbouwde keuze te maken. Je kunt ook bellen naar onze klantenservice op 085 106 1600