Terug naar diensten
Glasherstel

Glasherstel

Vervelende glasbeschadigingen kunnen helaas vaak optreden. Dat kan natuurlijke oorzaken hebben. Harde hagelstenen kunnen je ruit bijvoorbeeld beschadigen, maar het kan ook het gevolg zijn van een ongeluk of vandalisme. In sommige gevallen is nieuw glas plaatsen noodzakelijk. Bij flinke schade is het herstellen van het bestaande raam namelijk niet tot nauwelijks mogelijk. Als het gaat om een lichte kras in de ruit kan een glaszetter deze er echter uit polijsten, zodat een nieuwe ramen zetten niet direct nodig is.

Glasschade repareren

Lelijke krassen op het raam van je auto, of een scheur in de hoek van je raam? Met goede glasservice kan de ruit soms worden hersteld zonder dat er een nieuwe ruit aan te pas hoeft te komen. Een glasservicebedrijf heeft namelijk de professionele apparatuur om zulke schade effectief weg te werken.

Glasherstel kosten

De kosten van nieuw glas plaatsen en glasservice zullen afhangen van het soort glas en de precieze aard van de schade. Als je alleen wat krassen weg wilt werken zullen de kosten altijd lager uitvallen dan bij een serieuze breuk. Het uurloon van een glaszetter ligt rond de 50 euro, maar sommige glaszetters rekenen op basis van vierkante meters. Houd dus rekening met je glassoort, de hoeveelheid vierkante meter die hersteld of vervangen moet worden, en de aard van de schade. Bij een ernstige scheur is het glas vaak niet meer te redden. Dan moet je nieuwe ramen plaatsen. Laat je hierover informeren bij de glaszetters van MyGo. Dit is ook telefonisch mogelijk, je kan ons bereiken via: 085 106 1600.