Terug naar blog
HR++ en Triple glas

HR++ en Triple glas

3 jul. '19 Door MyGo redactie

HR++ glas en triple glas zijn termen die we steeds vaker voorbij horen komen. Het plaatsen van zowel HR plus plus als triple glas zorgt op jaarbasis voor lagere energiekosten, maar gaat ook gepaard met duurzamer leven. Hoe dit precies in elkaar steekt en wat HR++ en triple glas voor jou kan betekenen wordt in dit artikel besproken. 

HR++ glas

“Waar staan bij HR++ glas de twee plusjes voor”; hoor ik je denken. Hiermee wordt de isolatiewaarde aangegeven. Meer plusjes betekent dat uw ramen beter in staat zijn uw woning te isoleren. Uw huis blijft hierdoor beter verwarmd met de koude wintermaanden. Daarnaast wordt tocht tegengegaan en bespaar je jaarlijks op energiekosten. Tevens zorgt HR++ glas, in tegenstelling tot wat velen denken, in de zomer voor een verkoeld huis. Voorwaarde is wel dat je zonlicht uit de woning houdt door middel van een zonnescherm, gordijnen etc. 

HR++ glas duurzaam

Naast een lagere energierekening draag je met HR++ glas ook je steentje bij aan het milieu. Een betere isolatie binnenshuis zorgt er immers voor dat je minder gas hoeft te gebruiken om het huis te verwarmen. Met een lager gasverbruik daalt je co-uitstoot. Vandaar dat het installeren van HR++ glas een duurzame keus is. 

Triple glas isolatie

Evenals HR++ glas zorgt triple glas voor een betere isolatie binnenshuis. Triple glas heeft, zoals de naam doet vermoeden, 3 plusjes. Vandaar dat het een nog hogere isolatiewaarde heeft dan HR++ glas. Voor jou betekent dit jaarlijks een nog lagere energierekening, maar dat niet alleen! Met een triple glas isolatie ervaar je ook nog eens:

  • Een verbeterd wooncomfort
  • Vermindert je ecologische voetafdruk
  • Stijgt de waarde van je woning
  • Is je huis beter beschermd tegen inbrekers

HR++ en triple glas specialisten

Ben je op zoek naar een glaszetter die vakkundig HR++ of triple glas voor je kan plaatsen? Op Mygo vind je altijd de glaszetter bij jou in de regio. Ook als je op zoekt bent naar andere vakspecialisten ben je bij Mygo aan het juiste adres.