Tadelakt prijs

Tadelakt prijs

Wat is de prijs van tadelakt?

Tadelakt kun je laten plaatsen vanaf 140 euro per vierkante meter. Gemiddeld kost een project met tadelakt tussen de 700 en de 2.800 euro, afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte. Tadelakt biedt een unieke en sfeervolle uitstraling met Zuid-Europese invloeden. In dit artikel lees je alles over de prijzen van tadelakt. Wil je precies weten hoeveel het aanbrengen van tadelakt voor jou gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan via de MyGo Matchmaker. Via de Matchmaker vind je de beste specialisten bij jou in de buurt. Bel je liever? Dat kan ook, naar 085 106 1600.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Prijsopbouw tadelakt

In de tabel vind je de gemiddelde prijs van tadelakt inclusief de materialen en de arbeidskosten. De prijs kan echter oplopen op basis van de complexiteit van de klus en de soort tadelakt die je kiest.

Materiaal

Prijs per m2

Prijs per 5 m2

Prijs per 10 m2

Prijs per 20 m2

Tadelakt

€140

€700

€1.400

€2.800

Prijsscenario’s tadelakt

MyGo heeft de volgende prijsscenario’s voor je berekend zodat je een beter beeld krijgt van de kosten van tadelakt:

Eenvoudige tadelakt. Wil je tadelakt aanbrengen in een toilet van 5 vierkante meter? Dat kost ongeveer 700 euro, inclusief de arbeidskosten en de materialen. Het toilet krijgt dan een rustige, kalmerende uitstraling.

Gemiddelde tadelakt. Wil jij een perfecte badkamer om helemaal in tot rust te komen? Tadelakt is de perfecte oplossing. Voor een badkamer van 10 vierkante meter kost deze klus zo’n 1.400 euro.

Luxe tadelakt. Wil je het plafond van de slaapkamer laten stucen met tadelakt? Dit zorgt voor een unieke sfeer waarin je heerlijk kunt uitrusten. Voor een plafond van 20 vierkante meter kost dit 2.800 euro.

Meer weten over tadelakt?

Tadelakt komt van oorsprong uit Marokko en is een natuurlijke soort kalksteen. Het is een veelzijdig pleistermateriaal dat op een traditionele wijze kan worden gestuct. Het is waterdicht, waardoor het ideaal is voor vochtige ruimtes als badkamers, keukens en het toilet. Doordat tadelakt traditioneel wordt aangebracht, lopen de kosten hoger op dan bij alternatieven. Daar krijg je echter een unieke, rustgevende woning voor terug. Voor een originele badkamer gebruik je echt tadelakt uit Marrakech. Biedt een stukadoor je een voordelige manier om tadelakt aan te brengen? Dan kan het zijn dat hij of zij niet op traditionele wijze stuct, waardoor het resultaat minder uniek zal zijn. Vraag dit dus van tevoren goed na.

Alternatieven tadelakt

Vind je tadelakt toch te prijzig? Geen paniek, er zijn nog vele andere soorten stucwerk die jouw woning mooi kunnen maken. Een populaire keus voor badkamers en toiletten is tegelwerk. Meer lezen over tegelwerk kun je hier. Uiteraard zijn er ook vele andere soorten stucwerk. Op deze pagina vind je meer informatie over stucwerk.

Bespaartips van MyGo voor tadelakt

MyGo heeft een aantal handige bespaartips voor je verzameld zodat je voordelig tadelakt kunt aanbrengen:

  1. Ruimte maken. De stukadoor moet overal goed bij kunnen. Bespaar daarom op de kosten door zelf alvast ruimte te maken.
  2. Zelf aan- en afvoeren. Door zelf de materialen aan te voeren en restmateriaal af te voeren bespaar je op de kosten van de stukadoor.
  3. Locale stukadoor. Door een locale stukadoor te kiezen bespaar je op de voorrijkosten. Een locale stukadoor vind je met de MyGo Matchmaker.
  4. Offertes vergelijken. Door meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken kun je flink besparen op de kosten van tadelakt. Via de MyGo Matchmaker kun je gemakkelijk en snel offertes aanvragen.

De beste specialist vind je met MyGo

Tadelakt kun je het beste laten aanbrengen door een deskundige stukadoor, omdat het op een ingewikkelde manier wordt gestuct. Zo weet je zeker dat jouw tadelakt er perfect uit komt te zien. De beste stukadoors bij jou in de buurt vind je met de MyGo Matchmaker. Je kunt direct een afspraak maken of eerst één of meerdere offertes aanvragen. Zo weet je al precies hoeveel jouw klus gaat kosten en kun je de voordeligste stukadoor kiezen. Bel je liever? Dat kan, naar 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!