Terug naar tips
Rioolinspectie bij rioolstank of lekkages

Rioolinspectie bij rioolstank of lekkages

Wanneer je last hebt van terugkerende rioolproblemen, dan zorgt een rioolinspectie ervoor dat je meer inzicht krijgt in de huidige staat van het riool. Dit gebeurt door middel van een riool camera inspectie. Een camera dringt diep het riool binnen en brengt eventuele defecten in de riolering scherp in beeld. Heb je bijvoorbeeld last van scheurtjes in het riool of is er ergens een verstopping te vinden? Een rioolinspectie maakt dit inzichtelijk. 

Rioolinspectie camera

Je komt niet dagelijks in aanraking met uw riolering, omdat deze veilig opgeborgen onder de grond ligt. Pas wanneer je problemen begint te ondervinden, dan wil je graag meer inzicht in de riolering als geheel. Een rioolinspectie met camera is de ideale manier om op meters diepte te kijken waar de bron voor de rioleringsproblemen ligt. De riolering wordt onder meer beoordeeld op lekkage, scheurtjes en wortelgroei. De beelden die daaruit voortkomen zijn voor ongekwalificeerde mensen wellicht moeilijk te interpreteren, maar professionals weten de situatie voor je te duiden. 

Rioolinspectie kosten

Last van een rioollucht, rioolvliegjes of heb je het idee dat het riool moeizaam doorloopt? Dan is een rioolinspectie aan te raden. Methoden voor een riool camera inspectie zijn bijvoorbeeld een putfoto- of video, panoramo of ATU meting. Sensoren meten eveneens of het riool nog in originele staat ‘hangt’ en dus niet is verzakt. Ieder bedrijf hanteert eigen tarieven voor een rioolinspectie. Dankzij de nauwkeurige metingen is het echter meer dan de moeite waard een inspectie uit te laten voeren. Doorgaans zal je rond de 150 euro in-, dan wel exclusief BTW kwijt zijn.  

Rioolinspectie laten uitvoeren? Zoek direct!

Wil je rioollekkage oplossen en overige problematiek met het riool voor zijn? Laat dan een rioolinspectie uitvoeren en vergelijk rioolservice in jouw regio.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Meest gelezen

Verwarming winterklaar maken

Verwarming winterklaar maken

Dakonderhoud uitvoeren in de lente

Dakonderhoud uitvoeren in de lente

Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!