Terug naar diensten
Verfspuit huren

Verfspuit huren

Staat er een verfklus op je te wachten, maar heb je eigenlijk geen zin om met de roller in de weer te gaan? Voor het mooiste resultaat met de minste inspanning kun je ook een (airless) verfspuit huren! Zo zijn je muren binnen een mum van tijd geverfd.

Weten waar je een verfspuit kunt huren? Bel naar 085 106 1600 om je te laten matchen met een machine verhuurbedrijf in jouw regio of check onze MyGo Matchmaker om meteen een beeld te krijgen van je opties.

Direct een verfspuit nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Wat is een airless verfspuit?

Hoewel niet alle verfspuiten die je kunt huren airless zijn, is de airless verfspuit wel de versie die je het vaakst zult tegenkomen. Mocht je je nu afvragen wat het precies is:

Een airless verfspuit sprayt verf onder hoge druk door een spuitopening, waarbij de verf verneveld wordt. Hierdoor wordt de verf zeer egaal over het te verven oppervlak verdeeld. Je kunt een airless verfspuit voor allerlei soorten verf gebruiken, van beits tot muur- of grondverf.

Verfspuit huren: voor wie?

Verfspuiten worden hoofdzakelijk gehuurd door doe-het-zelvers en semiprofessionele schilders, die graag aan het klussen slaan maar er niet hun beroep van hebben gemaakt. De airless verfspuit is zeer eenvoudig in het gebruik, waardoor je nauwelijks ervaring nodig hebt om een mooi resultaat te behalen. Wil je dus een verfspuit huren voor je klus aan huis, dan kan dat zeker!

Voordelen airless verfspuit huren

Wil je gaan verven, dan heeft het huren van een (airless) verfspuit vele voordelen ten opzichte van het gebruik van bijvoorbeeld een roller. Zo is je klus met een verfspuit vele malen sneller geklaard, terwijl je er maar weinig moeite voor hoeft te doen. Bovendien is het eindresultaat waarschijnlijk stukken netter dan met een roller het geval zou zijn geweest, waarbij je achteraf toch vaak nog strepen ziet. Hoewel een airless verfspuit huren zeker niet gratis is, ben je tot slot een stuk goedkoper uit dan als je een professionele schilder zou hebben ingehuurd.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct het beste verhuurbedrijf in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Kosten airless verfspuit huren

Wil je weten wat een airless verfspuit huren gemiddeld kost? Check daarvoor onderstaande tabel.

Airless verfspuit huren

Kosten

Eén dag airless verfspuit huren

€ 100 - € 250

Weeklang airless verfspuit huren

€ 300 - € 500

Accessoires verfspuit huren

Prijs per dag

Verlengd spuitpistool

€ 15

Airless roller

€ 25

Verfspuit huren: waarop letten?

Om te voorkomen dat je niets belangrijks over het hoofd ziet wanneer je overweegt een verfspuit te huren, hebben we een aantal vragen voor je verzameld die je jezelf zou kunnen stellen. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Heb je vertrouwen in het resultaat? Nu is verven met een verfspuit relatief eenvoudig, maar zoals je kunt zien, kost de huur van zo’n apparaat wel wat. Als je weinig ervaring hebt met doe-het-zelven en je twijfelt nog, dan kan het toch verstandiger zijn om het werk aan een schilder uit te besteden.
  • Voor welke soorten verf is de verfspuit geschikt? In principe bestaat er voor iedere soort verf wel een geschikte verfspuit, maar andersom werkt niet iedere verfspuit met iedere soort verf. Controleer daarom goed of de verfspuit die je wilt huren wel compatibel is met je gewenste verf of beits.
  • Hoelang wil je de verfspuit huren? Voor een kleine klus volstaat het waarschijnlijk om de verfspuit maar voor één dag te huren, maar wil je bijvoorbeeld je hele huis witten, dan kan het slim zijn om toch wat langer te gaan huren. Aangezien de weekprijzen van verfspuiten gelukkig redelijk laag liggen in vergelijking met de prijzen voor een enkele dag, kan het zelfs verstandig zijn om bij voorbaat al voor een langere termijn te kiezen.
Met de MyGo Matchmaker vind je direct het beste verhuurbedrijf in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600
  • Wil je ook accessoires bij de airless verfspuit huren? Wanneer je een verfspuit huurt, heb je vaak de keuze uit verschillende accessoires die allemaal voor een bepaald soort klus bestemd zijn. Wil je een moeilijk bereikbare plek verven? Dan ben je op zoek naar een verlengd spuitpistool. Wil je niet dat de verf verneveld wordt, maar wens je wel het gemak van een airless verfspuit? Daarvoor heb je de airless roller.
  • Is de vermelde prijs inclusief of exclusief btw? Afhankelijk van de doelgroep van het machine verhuurbedrijf worden prijzen vaak exclusief (voor zakelijke huurders) of inclusief (voor particulieren) vermeld. Kijk hier goed naar wanneer je je prijzen opvraagt, want anders zou kunnen blijken dat de huurprijs van je airless verfspuit toch hoger uitvalt dan gedacht.
  • Waar is de verhuurder gevestigd? Ga je een airless verfspuit huren, dan zul je die zelf moeten ophalen. Zoek dus specifiek naar een verhuurder in je eigen regio, zodat je niet naar de andere kant van het land hoeft te rijden. Wij van MyGo helpen je hier graag bij. Bel bijvoorbeeld naar 085 106 1600 om direct gematcht te worden met een verhuurder bij jou in de buurt.
  • Heb je al meerdere verhuurders met elkaar vergeleken? Zo voordelig mogelijk een verfspuit huren kan alleen als je weet welke opties er zijn. Tenslotte kunnen de prijzen sterk uiteenlopen, en wie weet ben je ergens anders goedkoper uit. Wil je weten wat jouw opties zijn? Maak dan gebruik van onze online Matchmaker om offertes op te vragen bij verschillende verhuurders.
Snel een verhuurbedrijf in jouw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Verfspuit huren? MyGo helpt!

Ben jij nu op zoek naar een verhuurder waar jij een verfspuit kunt huren? Als je belt naar 085 106 1600 of gebruikmaakt van onze online Matchmaker, dan matchen wij je graag!