Terug naar diensten
Advocatenbureau

Advocatenbureau

Ben je op zoek naar een advocaat en wil je kijken welke advocatenbureaus bij jou in de buurt je kunnen helpen met je klus? MyGo helpt je graag via de MyGo Matchmaker, die als advocatenbureau zoeksite kan fungeren. Op deze pagina vind je meer informatie over de Matchmaker en over wat MyGo bij jouw zoektocht naar een advocatenbureau voor je kan betekenen.

Overzicht advocatenbureaus

Heb je de hulp van een advocatenbureau nodig omdat je een juridisch probleem hebt? Heb je een overzicht van advocatenbureaus bij jou in de buurt nodig? Dan kun je terecht bij de MyGo Matchmaker. Je vult eerst in waarmee en in welke plaats we je kunnen helpen. Vervolgens vul je in hoe we je van dienst kunnen zijn:

 • Een afspraak plannen
 • Een vraag stellen
 • Een gesprek met onze klantenservice
 • Teruggebeld worden door onze klantenservice
 • Een offerte op laten stellen
 • Meerdere offertes aanvragen om ze met elkaar te vergelijken

Als je ervoor kiest onze klantenservice te bellen, geeft de medewerker aan de lijn je een overzicht van advocatenbureaus bij jou in de buurt. Je kunt er ook voor kiezen om op een later moment door onze klantenservice teruggebeld te worden. 

Bij elk van de andere opties in het menu word je doorgestuurd in de Matchmaker en krijg je daar zo’n overzicht te zien. Je kunt dan zelf kiezen welk advocatenbureau je wilt inschakelen en vervolgens een afspraak maken. Ook kun je een vraag stellen, waarna we contact met je zullen nemen om die vraag te beantwoorden.

Wil je eerst meer informatie inwinnen over de verschillende soorten advocaten? Wij hebben pagina’s met informatie over letselschadeadvocaten, arbeidsrechtadvocaten, familierechtadvocaten en echtscheidingsadvocaten waar je informatie vindt over wat zij doen en welke tarieven ze daarvoor rekenen. Ook hebben we de zoekpagina zoek een advocaat.

Advocatenbureau

Advocatenbureau inhuren

Wil je meteen een afspraak maken met een advocatenbureau om hen in te huren? Schakel de Matchmaker in en vind een advocatenbureau bij jou in de buurt dat je kan helpen met jouw zaak!

Vul in het beginscherm van de Matchmaker ‘advocatenbureau’ en je woonplaats in. Kies vervolgens voor de optie ‘afspraak plannen’. Je komt dan bij een scherm waarop je de datum en het dagdeel voor de afspraak kunt kiezen.

Nadat je een datum en dagdeel hebt ingevuld, kun je een omschrijving van je probleem geven. Vul vervolgens je gegevens in en klik op ‘Zoek voor mij de beste vakman!’. Je aanvraag wordt dan naar één of meerdere advocatenbureaus gestuurd, die daarop kunnen reageren.

Goedkoopste advocatenbureau

Ben je op zoek naar het goedkoopste advocatenbureau bij jou in de buurt? Met de MyGo Matchmaker kun je eenvoudig meerdere offertes opvragen en ze met elkaar vergelijken.

Vul in het hoofdmenu ‘advocatenbureau’ en je woonplaats in. Kies vervolgens voor de optie ‘offerte(s) aanvragen’ en vul in het scherm dat verschijnt een omschrijving voor je probleem in. Je krijgt dan reactie van één of meerdere advocaten die hebben bekeken wat er nodig is bij jouw zaak en wat dat gaat kosten. Zoek een advocatenbureau uit dat binnen jouw budget werkt, neem contact op en word deskundig geholpen!

Je kunt er ook voor kiezen om een losse offerte op te vragen. Vul dan een zoekterm en je woonplaats in en klik daarna op de optie ‘exclusieve offerte’. Je krijgt dan een uitgebreide exclusieve offerte van één advocatenbureau.

MyGo helpt je graag

Met de MyGo Matchmaker vind je zonder zoeken direct het best passende advocatenbureau voor jouw zaak. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. 

Waarom MyGo?
 • Direct een specialist geregeld
 • Snel een offerte binnen
 • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
 • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
 • Direct hulp via ons service center
 • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!