Terug naar diensten
Driepuntsslot plaatsen

Driepuntsslot plaatsen

Normale sloten vormen meestal geen uitdaging voor ervaren inbrekers. Door middel van kerntrekken kunnen ze een ouderwets slot eenvoudig forceren. Een driepuntsslot plaatsen kan dan ook uitkomst bieden. Met deze zogeheten meerpuntssluiting kun je de deur op meerdere plekken verzekeren. Op die manier kun je de muur steviger met het kozijn verbinden, waardoor een inbreker veel meer moeite zal hebben met het forceren van de deur.

Driepuntsslot in bestaande deur

Als je een driepuntslot in een bestaande deur wilt plaatsen, kun je het beste je oude slot direct vervangen. Daarna kun je maximaal vijf nieuwe sloten in de deur of het kozijn monteren. Bij een driepuntssluiting/meerpuntssluiting draai je alle sloten met een draai aan de sleutel. Het kost je dus geen extra tijd om alles op slot te doen. Let er wel op dat de aangeschafte sloten over het SKG-keurmerk beschikken voor de beste beveiliging.

Driepuntsslot kosten

In tegenstelling tot veel andere sloten is het driepuntsslot wel iets moeilijker te monteren. Als je het driepuntsslot apart koopt, betaal je meestal tussen de € 75,- en € 125,-. Bij veel slotenmakers kun je echter een pakket aanschaffen, waarbij naast montage bijvoorbeeld ook veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging wordt geleverd. Aangezien het monteren van een driepuntsslot enige technische expertise vergt kun je dat het beste aan een professional overlaten. Bij Mygo kun je snel een ervaren slotenmaker vinden, die je over zulke zaken adviseert. Bel direct naar: 085 432 00 32.