Terug naar diensten
Slot repareren

Slot repareren

Slot repareren met spoed

Een slot repareren met spoed kun je laten doen door een deskundige slotenmaker van MyGo. Onze slotenmakers kunnen je slot schadevrij openbreken en repareren of vervangen. In dit artikel lees je alles over sloten repareren, je woning beveiligen en de kosten van een slotenmaker.

Via de Matchmaker of telefonisch via 085 106 1600 kun je eenvoudig en snel aan een geschikte slotenmaker bij jou in de buurt komen. De slotenmaker kan met spoed komen als dat nodig is of je kunt een afspraak met hem of haar maken.

Ook kun je een terugbelverzoek indienen of eerst een of meerdere offertes aanvragen. Zo kun je de prijzen vergelijken en de voordeligste slotenmaker kiezen. Onze diensten zijn gratis en vrijblijvend en de Matchmaker is 24/7 te gebruiken.

Defect slot openmaken

Als je slot kapot is, kan het zijn dat je je woning niet meer inkomt. Dan kun je het slot laten openbreken en laten repareren. Vooral voordeursloten gaan regelmatig kapot, omdat deze vaak gebruikt worden. Dat heeft te maken met slijtage.

Met het juiste gereedschap en vakmanschap kan een slot eenvoudig worden opengebroken. Onze slotenmakers openen het slot zonder het houtwerk eromheen te beschadigen. De meeste slotenmakers staan 24/7 bereid om je te helpen, zodat je ook met spoed buiten werktijden geholpen kunt worden.

Afbeelding 1: Voordeurslot.

Woning beveiligen bij inbraakschade

Een slot kan beschadigen door weersomstandigheden, ongelukken tijdens het klussen of door een (poging tot) inbraak. In zulke gevallen is het belangrijk om het slot zo snel mogelijk te repareren. Ook kun je ervoor kiezen om je woning extra te laten beveiligen.

Heb je schade aan je slot en wil je liever een veiliger slot? Dan kun je je slot ook laten vervangen. Zo voel je je een stuk veiliger in je woning en kunnen inbrekers veel minder makkelijk inbreken. Een slot met het SKG keurmerk is gegarandeerd van optimale veiligheid.

Kosten slot repareren

Het openbreken van een deur kost gemiddeld 70 tot 100 euro. Een slot repareren of vervangen kost meestal 100 tot 120 euro per slot. Voor het herstellen van inbraakschade betaal je zo’n 100 tot 130 euro. Een brievenbusslot vervangen kost ongeveer 130 tot 150 euro.

Als een slotenmaker met spoed moet komen, betaal je vaak een meerprijs van 25 euro. Zeker wanneer de slotenmaker buiten werktijden moet komen, kun je een meerprijs verwachten.

Afbeelding 2: Badkamerslot.

MyGo helpt je met een slot repareren

Een slot repareren, openbreken of vervangen kun je het beste laten doen door een deskundige slotenmaker. MyGo brengt je snel en efficiënt in contact met de juiste vakspecialist voor jouw klus.

Je kunt de Matchmaker gebruiken of bellen naar 085 106 1600 om een afspraak te maken met een slotenmaker. Als je belt, kunnen we je met spoed helpen. Verder kun je een terugbelverzoek indienen of een of meerdere offertes aanvragen.

MyGo’s diensten zijn gratis en vrijblijvend. Je kunt de Matchmaker 24/7 gebruiken, zodat we je altijd kunnen helpen op het moment waarop het voor jou uitkomt.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!