Terug naar diensten
Geiser repareren

Geiser repareren

Vooral in de winter is een geiser lekkage bijzonder vervelend. De oorzaak ligt meestal bij een van de rubberen onderdelen of het membraan. Deze speelt namelijk een centrale rol in het verwarmingsproces van de geiser. Bij een gesloten warmwaterkraan is de waterdruk aan beide kanten van het membraan gelijk. Als je de kraan vervolgens opendraait, zal de druk onder het membraan toenemen en het verwarmingsproces in gang worden gezet. Een gat of scheur in het membraan kan dan ook grote gevolgen hebben.

Verder kun je ook altijd kijken of een van de rubberen onderdelen of een van de schroefjes loszitten. Dit is een algemene controle, waarbij snel duidelijk zou moeten worden waarom de geiser lekt. Mocht er toch een scheur in het membraan zitten, kun je het beste contact opnemen met een ervaren monteur. Bij Mygo kan je eenvoudig advies opvragen en je eigen vakman selecteren.

Geiser repareren kosten

Bij de aanschaf van een geiser kun je een onderhoudscontract afsluiten. Je kunt dit ook later doen bij een gecertificeerd bedrijf. Gemiddeld betaal je ca. € 3,50 per maand, en tussen de € 40,- en € 50,- op jaarbasis. Het voordeel hiervan is dat je voorzien bent van regelmatig onderhoud. De meeste bedrijven leveren dan iedere een á twee jaar een grondige inspectie en aanvullende werkzaamheden. Incidentele reparaties zijn namelijk altijd duurder. Houd hier rekening mee met prijzen tussen de € 50,- en € 200,-, afhankelijk van de ernst van het probleem.

Zoek op professionele CV Monteur in de regio. Vergelijk vakmensen bij Mygo of bel direct voor een afspraak: 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!