Terug naar diensten
Gelaagd glas zetten

Gelaagd glas zetten

Veiligheid is niet alleen belangrijk in je woning, maar ook op je werk. Als je in situaties terecht kunt komen waarbij je ruit kan sneuvelen, dan kun je het beste kiezen voor gelaagd glas. Gelaagd glas bestaat standaard uit twee ruiten met daartussen polyvinylbutral folie. Deze folie voorkomt dat je ruit in duizenden stukjes als het kapot gaat.

Veilig gevoel dankzij gelaagd glas

Je personeel voelt zich niet alleen veilig achter gelaagd glas, maar is ook veilig. Als er een voorwerp tegen het glas wordt gegooid blijven barsten vaak achterwege. Mochten er wel barsten ontstaan, dan zal het glas niet versplinteren. Naast de bescherming tegen geweld, beschermt het je ook tegen hoge UV straling.

Een investering op maat

Als je wilt investeren in de veiligheid van je personeel dan kun je bij MyGo terecht. Wij vinden altijd een expert in gelaagd glas bij je in de buurt. Voor extra informatie over de mogelijkheden en natuurlijk de kosten vul je ons offerteformulier in. Zo weet je precies wat je kwijt bent aan investeringskosten. Je personeel is zo veilig en je bent zelf tevreden over je investering en de kosten ervan. Mocht je liever telefonisch contact opnemen dan kan dat ook. Je kan ons bereiken via: 085 106 1600.