Terug naar diensten
Gevelspecialist

Gevelspecialist

Vind eenvoudig de beste gevelspecialist

Ben je op zoek naar een professionele gevelspecialist voor gevel renovatie of voor het impregneren van je gevel? MyGo helpt je graag. Je kunt 24/7 gebruikmaken van de MyGo Matchmaker om direct een geschikte gevelspecialist voor jouw specifieke project te vinden. Tevens kun je telefonisch gebruikmaken van de Matchmaker tijdens reguliere openingstijden door te bellen naar 085 106 1600.

Wat doet een gevelspecialist?

Een gevelspecialist of gevelrenovatie bedrijf voert verschillende werkzaamheden omtrent je gevel uit. Doorgaans begint een gevelspecialist met het reinigen van je gevel. Vervolgens kan de specialist je gevel impregneren. Vooral wanneer je een beschadigde gevel hebt is dit verstandig om te laten doen door een specialist. De gevelspecialist brengt dan een waterafstotende laag aan op je gevel. Hiermee is je gevel optimaal beschermd tegen weersomstandigheden en heeft je gevel een langere levensduur.Hieronder hebben we alle diensten van een gevelspecialist voor je op een rijtje gezet. Voor meer informatie kun je klikken op de desbetreffende dienst.

Gevelrenovatie

Gevel impregneren

Gevel stralen

Gevel reinigen

Wat kost een gevelspecialist?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de 10 en 100 euro per vierkante meter. De kosten hangen af van de specifieke werkzaamheden die de gevelspecialist uitvoert. Je gevel laten reinigen kost gemiddeld tussen de 7 en 25 euro per vierkante meter. Voor het stralen van je gevel betaal je gemiddeld tussen de 15 en 20 euro per vierkante meter. De gemiddelde kosten voor gevelrenovatie liggen tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde kosten voor een gevelspecialist.

Type gevelwerkzaamheid

Gemiddelde prijs per m2

Gevel impregneren

Vanaf € 9

Gevel zandstralen

€ 15 - € 20

Gevel nevelstralen

€ 15 - € 18

Gevel renovatie

€ 25 - € 50

Gevel reinigen

€ 7 - € 25

Gevel voegen

Vanaf € 15

Gevelspecialist

Welke factoren bepalen de prijs van een gevelspecialist?

De specifieke kosten van een gevelspecialist hangen af van een aantal verschillende factoren. Zoals je kunt zien in bovenstaande tabel hangen de kosten van een gevelspecialist af van welke werkzaamheden de vakman dient te verrichten. Wil je alleen je gevel laten reinigen? Dan ben je een stuk minder geld kwijt dan wanneer je gevel ook gerenoveerd dient te worden.

Ook de bereikbaarheid van je gevel en de materiaalkosten zijn bepalend voor de kosten. Wanneer je bijvoorbeeld een woning hebt met meerdere verdiepingen dan ben je meer geld kwijt voor het huren van bijvoorbeeld een steiger.

Tenslotte moet je rekening houden met eventuele extra kosten zoals voorrijkosten en btw. Controleer daarom altijd goed of deze prijzen op de offerte staan aangegeven.

Eenvoudig prijzen van gevelspecialisten vergelijken?

Wil je graag tarieven van verschillende gevelspecialisten met elkaar vergelijken zodat je de beste optie binnen jouw budget kunt kiezen? Je kunt dan eenvoudig gebruikmaken van de online Matchmaker van MyGo. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Liever direct bellen? Dat kan ook! Je kunt ons Matchmaker telefoonnummer 085 106 1600 bellen.

Gevelspecialist

Welke voordelen biedt een gevelspecialist?

Een gevelspecialist inschakelen voor gevel renovatie of voor het reinigen van je gevel brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Gevelspecialist levert kwaliteit werk. Je weet zeker dat de gevelspecialist goed werk zal leveren.
  • Een gevelspecialist zal de klus snel geklaard hebben. Zo kun je snel genieten van je mooie, herstelde gevel.
  • Je huis wordt meer waard. een gevel zorgt voor een nieuwe en frisse uitstraling van je woning, hierdoor wordt je huis meer waard.
  • Gevel heeft langere levensduur. Regelmatig onderhoud en reiniging van je gevel zorgt ervoor dat je gevel langer meegaat.

Waarop letten bij het inschakelen van een gevelspecialist?

Bij het kiezen van de juist gevelspecialist kun je rekening houden met de volgende factoren:

  • Vergelijk offertes. Vraag meerdere offertes op bij gevelrenovatie bedrijven in jouw regio. Zo kun je eenvoudig tarieven vergelijken en de meeste geschikte gevelspecialist binnen jouw budget kiezen.
  • Bespaar op voorrijkosten. Kies voor een lokale gevelspecialist om geld te besparen op de voorrijkosten.
  • Heb je een vergunning nodig? Voor het laten renoveren van je gevel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. Bijvoorbeeld wanneer je in een monumentaal pand woont. Controleer bij je gemeente of je wel of geen vergunning nodig hebt.
  • Beschikt de gevelspecialist over een OSB-keurmerk? Kies voor een gevelspecialist die het OSB-keurmerk heeft. Dan ben je gegarandeerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hoe vind je direct de beste gevelspecialist?

MyGo helpt je graag met het vinden van de meeste geschikte gevelspecialist voor jouw project in jouw regio. Gebruik de 24/7 Matchmaker om direct gematcht te worden met een gevelrenovatiebedrijf in jouw regio. Ook kun je bellen naar 085 106 1600 wanneer je liever telefonisch gebruikmaakt van de Matchmaker.