Terug naar diensten

Internationaal verhuizen

Verhuizen in Nederland is normaal gesproken al een hele klus. Als je naar het buitenland verhuist, wordt verhuizen ineens een heel ander verhaal. Hierbij heb je zeker professionele ondersteuning nodig. Woon je in Nederland en begin je binnenkort aan een internationale verhuizing? Kies dan voor een verhuisbedrijf van Mygo. Bij Mygo is je internationale verhuizing in goede handen. Onze internationale verhuisbedrijven en persoonlijke coachen geven inhoud aan het begrip zorgeloos verhuizen.

Goedkoop internationaal verhuizen

Of je nu naar één van de buurlanden van Nederland verhuist, of juist naar de andere kant van de wereld: met iedere internationale verhuizing zit je goed bij Mygo. Binnen Europa vervoeren wij je spullen in de meeste gevallen via het land. Wij zorgen ervoor dat je spullen worden vervoerd naar je nieuwe bestemming. Snel, veilig en zonder schade. Dankzij onze kwaliteit op het gebied van internationale verhuizingen kun je goed en ontspannen beginnen aan je toekomst in een nieuw land. Ook overzees en buiten Europa zijn wij je graag van dienst. Bij een dergelijke internationale verhuizing komt veel kijken, waaronder douaneformaliteiten, Service Level (Door to Door/Door to Port), relocation services, landeninformatie en voorlichting, lucht of zeevracht, de juiste verpakking en nog veel meer. Voor Mygo’s verhuisbedrijven dagelijks werk, waarbij ze je graag assisteren.

Internationaal verhuizen kosten

Bij een internationale verhuizing komt een stuk meer kijken dan een reisje naar Groningen of Amsterdam. Zeker voor verhuizingen buiten Europa moet je rekening houden met aanzienlijke verhuiskosten. Verhuizingen in Duitsland en België zijn doorgaans relatief goedkoop, maar voor een verhuizing naar Zuid-Frankrijk of Perth betaal je respectievelijk € 5000,- en €10.000,- Dat zijn grote bedragen, maar het is nu eenmaal niet eenvoudig om de logistiek van een dergelijke reis te coördineren. Vooral in het geval van trans-atlantische vliegkosten zal de prijs sterk oplopen.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!