Terug naar diensten
Laminaat leggen

Laminaat leggen

Eén van de meest gebruikte vloeren in Nederland is laminaat. Laminaat is populair omdat het materiaal betaalbaar is en eenvoudig is schoon te maken. De levensduur van laminaat is misschien niet zo lang als een houtenvloer, maar hier staat wel eenvoudig onderhoud tegenover.

Soorten laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in een klikvariant of in een klassieke variant. Kliklaminaat wordt vaak zelf gelegd, maar klassiek laminaat is iets lastiger te leggen. Als je wilt dat het laminaat er netjes in komt te liggen is het inschakelen van een expert aan te raden. Voordat je laminaat gaat leggen is de ondervloer van belang. Zorg ervoor dat de ondervloer egaal is en er geen oneffenheden meer zijn. Zodra dit is weggewerkt kun je kiezen voor een isolerende ondervloer. Een isolerende ondervloer zorgt ervoor dat je minder last hebt van geluidsoverlast en koude voeten.

Voordelen laminaat

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe vloer kun je kiezen uit verschillende materialen en soorten. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor laminaat? Een korte opsomming met de voordelen van laminaat:

  • Voordelig
  • Grote keuze stijlen
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk te onderhouden

Laminaat leggen door een expert

Als je een laminaat vloer door een expert laat leggen weet je zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Daarnaast werkt het natuurlijk ook tijdbesparend. Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de kosten om je vloer te laten leggen via de Matchmaker van MyGo. Je weet zo precies wat je kwijt bent als je dit door een expert laat doen. Of bel direct naar: 085 - 432 00 32