Terug naar diensten
Ontzorgd verhuizen

Ontzorgd verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen en wil je je er geen zorgen over maken? Huur dan een erkende vakman in die al het werk voor je uit handen neemt. De verhuizer kan al het werk voor u overnemen; van het inpakken van je spullen tot het ophalen en installeren van nieuwe apparatuur voor in je nieuwe huis. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om ontzorgd te verhuizen.

Als je wilt matcht de MyGo matchmaker je gratis en vrijblijvend direct met de beste verhuizer uit jouw regio. Liever telefonisch contact? Bel dan 085 106 1600.

Verhuizen zonder zorgen

Bij een verhuizing komt erg veel kijken. Vooral wanneer je wat ouder bent kan verhuizen zowel fysiek als mentaal een hele opgave zijn. Naast het verhuizen van de spullen moet er daarnaast ook heel veel geregeld worden. Nieuwe internet en en telefoon moeten geïnstalleerd worden. Het gas, water en licht moet worden omgezet en de zenders op de televisie moeten worden ingesteld. Er zijn specialistische verhuisbedrijven die alle zorgen voor je uit handen nemen. Je verhuizing en alles wat er mee te maken heeft wordt voor je geregeld.

Zorgverhuizingen

Als je vader, moeder, opa of oma moet verhuizen naar een aangepaste woning met een zorgverlener of naar een zorginstelling dan kunnen onze verhuizers dit voor je uit handen nemen. Vooral voor senioren kan verhuizen een emotioneel ingrijpende onderneming zijn. Vooral als hierbij ook zorg of een zorginstelling aan te pas moet komen. Senioren verhuizingen is doorgaans stressvoller dan een standaard verhuizing. Daarom zorgt het verhuisbedrijf vaak voor alle zaken; van het schoonmaken van de nieuwe woning tot het vermaken van de gordijnen en installeren van de wasmachine en droger. Je bepaalt zelf wat de verhuizers doen en wat je liever uit handen geeft. Geef wel aan dat het gaat om een senioren verhuizing wanneer je contact opneemt met een verhuisbedrijf en vraag wat de mogelijkheden zijn.

Kosten ontzorgd verhuizen

Een persoonlijke en professionele verhuizing zorgt ervoor dat je er geen zorgen en stress zijn omtrent de verhuizing. Doorgaans worden senioren verhuizingen uitgevoerd voor een standaard gunstig prijs. Als jij, of een familielid, binnenkort gaat verhuizen, dan wil je graag van tevoren weten wat de kosten zijn. De prijs van de verhuizing hangt af van hoeveel meubels en spullen er verhuisd moet worden en of de oude en nieuwe woning op de begane grond is of dat de spullen meerdere trappen op en af gesjouwd moeten worden. Kijk voor de kosten van het verhuur van een verhuiswagen en verhuizers op de pagina Wij gaan verhuizen.

Tips van MyGo

Ga voor een verhuizer uit de buurt

Kies een lokaal verhuisbedrijf om te besparen op de voorrijkosten. Sommige verhuisbedrijven rekenen zelfs helemaal geen voorrijkosten tot een bepaald aantal kilometers. Houd hier rekening mee bij het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Vergelijk meerdere offertes

Maak online of via de telefoon gebruik van de MyGo matchmaker om meerdere offertes van verschillende verhuizers op te vragen en met elkaar te vergelijken.

Doe voorbereidend werk

Pak, indien mogelijk, alvast alle kleine spullen in dozen in. Zo bespaar je de verhuizers tijd en jezelf geld.

Informeer het verhuisbedrijf duidelijk

Geef duidelijk door aan het verhuisbedrijf wat er allemaal precies verhuist moet worden en van en naar welke verdiepingen alle spullen getild moeten worden. Ook wanneer een groot meubelstuk bijvoorbeeld alleen door een raam past moet het verhuisbedrijf dit weten in verband met het gebruiken van een verhuislift. Kijk voor meer informatie over alle zaken die geregeld moeten worden voor de verhuizing op de pagina Wij gaan verhuizen.

MyGo helpt je graag

Via de MyGo matchmaker kun je meteen gematcht worden met het beste verhuisbedrijf voor jouw situatie. Wil je liever telefonisch contact? Bel dan gratis en vrijblijvend met 085 106 1600.

 

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!