Terug naar diensten
Quooker repareren

Quooker repareren

Net als een boiler, geiser of radiator verwerkt een Quooker iedere dag grote hoeveelheden water. Afhankelijk van de waterkwaliteit kunnen er daardoor beschadigingen optreden. Gemiddeld kun je aanhouden dat de Quooker iedere 5 jaar een onderhoudsbeurt zal moeten krijgen. Bij MyGo kun je eenvoudig een loodgieter inschakelen, die je kan helpen met het repareren van de Quooker.

Als je echter in een gebied woont waar het water een hoger kalkgehalte heeft dan normaal, moet je die 5 jaar naar beneden bijstellen. Water dat meer dan 10 °dH bevat, wordt ook wel hard water genoemd. Water met een gehalte van 10 °dH betekent het water ongeveer 100 mg calciumoxide per liter bevat. Dergelijk water kan een Quooker voor problemen stellen, omdat kalkaanslag in een versneld tempo op zal treden. Een loodgieter kan het reservoir echter voor je schoonspoelen en het waterfilter vervangen. Volgens de algemene voorwaarden bedraagt het garantietermijn twee jaar. Mocht er binnen die periode dus iets mislopen met de Quooker kun je hier nog aanspraak op maken.

Quooker repareren kosten

Onderhoud en reparatie van de Quooker kun je gelukkig vaak zelf uitvoeren. De materialen zijn goed leverbaar en als je de instructies nauwgezet volgt, kom je doorgaans een heel eind. Een Quooker HITAC filter kost gemiddeld rond de 30 euro. Voor de Quooker service set en het Quooker binnenwerk betaal je respectievelijk 40 euro en tussen de 50 en 120 euro. Bij MyGo kun je uitgebreid advies opvragen over de beste mogelijkheden. Een loodgieter op locatie rekent gemiddeld 80 euro. Voor een specifiek kostenoverzicht bel naar 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!