Terug naar diensten
Stamppotbuffet

Stamppotbuffet

Cateraars of traiteurs bieden vaak verschillende soorten buffetten aan. In sommige gevallen kun je daarbij kiezen voor een stamppotbuffet. Het aanbod is afhankelijk van de cateraar of traiteur, maar stamppot boerenkool, hutspot en zuurkool zijn doorgaans de vaste elementen op stamppotmenu’s. Hieronder hebben we veelvoorkomende mogelijkheden en extra opties voor je in een tabel gezet.

Soort stamppot

Extra opties

Meest voorkomende opties

Gehaktballen

Boerenkool

Spekjes

Hutspot

Rookworst

Zuurkool

Stoofvlees

 

Speklappen

Overige opties

Jus

Andijvie

Rauwkost

Broccoli

Ui

Asperge

Augurk

Hete bliksem

Stoofpeertjes

Snijboon

Ananas

Rucola

Noten

Spitskool

Rode bieten

Rodekool

Mosterd

Prei

Piccalilly

Wil je een cateraar of traiteur bij jou in de buurt inschakelen die een stamppotbuffet voor je kan verzorgen? Raadpleeg dan de Mygo Matchmaker. Je kunt de Matchmaker online gebruiken door op de Matchmakerknop te klikken en telefonisch door te bellen naar 085 106 1600.

Stamppotbuffet

Stamppot buffet aan huis

Als je thuis een feest of evenement organiseert en daarbij een stamppotbuffet wilt, heb je doorgaans twee opties. De eerste optie is om een cateraar of traiteur naar je feest of evenement te laten komen om ter plekke een stamppotbuffet voor je te bereiden of te verwarmen. In veel gevallen is het echter ook mogelijk om stamppotmaaltijden door een cateraar of traiteur te laten bezorgen.  

Cateraars of traiteurs hebben vaak stamppotmenu’s waar je uit kunt kiezen. Je kunt echter ook zelf een menu samenstellen, inclusief de extra opties die in de tabel hierboven staan. Net als bij andere cateringmaaltijden is het mogelijk om een budget en dieetwensen door te geven. De cateraar of traiteur is dan tijdig op de hoogte is van allergieën of intoleranties en kan stamppotten bereiden die passen bij iedereens dieet.

Naast stamppotten kun je ook andere cateringmaaltijden aan huis laten bezorgen of klaarmaken. Als je een feest of evenement voor een kleinere groep organiseert, is het bovendien een optie om een kok aan huis te boeken. Meer informatie daarover vind je op onze pagina’s catering aan huis en kok aan huis. Algemene informatie over het inhuren van catering vind je op de pagina catering.

Kosten stamppot buffet aan huis

De kosten voor een stamppotbuffet bedragen doorgaans 12 tot 20 euro per persoon. Daarbij moet in het achterhoofd gehouden worden dat cateraars of traiteurs vrijwel altijd uitgaan van een minimum aantal personen. Hoeveel dat minimum is, verschilt per cateraar of traiteur.

Als de cateraar of traiteur naar je huis moet komen, kunnen daar reiskosten voor worden gerekend. Als de afspraak niet doorgaat, kunnen er bovendien annuleringskosten worden gerekend. De hoogte van die beide soorten kosten varieert, afhankelijk van het tijdsbestek waarbinnen een afspraak wordt afgezegd en de afstand die de cateraar of traiteur moet afleggen naar je huis/locatie.

Naast stamppotbuffetten kunnen veel cateraars of traiteurs ook veel andere soorten buffetten leveren. De gemiddelde prijzen daarvan vind je op de pagina catering aan huis.

Stamppotbuffet

MyGo helpt je graag

Wil je contact met een cateraar of traiteur die bij je langs kan komen? Met de MyGo Matchmaker vind je zonder zoeken direct de best passende cateraar of traiteur bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 106 1600.