Terug naar diensten
Vloer laten leggen

Vloer laten leggen

Een vloer is een essentieel onderdeel van een woon- of kantoorruimte. De vloerenspecialisten van MyGo kunnen je voorzien van een professioneel advies en zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het leggen van plavuizen en houten vloeren. Of je nu een klassieken houten vloer wilt, plavuizen of zacht tapijt; de specialisten van Mygo hebben het. Zo wordt jouw nieuwe vloer de eyecatcher van je woning en zal het ook de stijl van jouw interieur versterken. Daarnaast kun je hier ook terecht voor vloeronderhoud en het verwijderen van vloeren. Zo heb je binnen no-time weer een vloer die sprankelend lijkt. Door ons brede aanbod kun je bij ons terecht voor veel verschillende soorten vloeren. Wij houden ons bezig met:

Pvc vloeren, houten vloeren, linoleum, natuursteen, parket en laminaat leggen en verzorgen

• Tapijt leggen en vloerbedekking verwijderen

Tapijtreiniging en vloeronderhoud

• Tegelvloeren leggen en gietvloeren storten

Plavuizen leggen

Vloerverwarming aanleggen

Soorten vloeren

Naast een mooie uitstraling is gebruiksgemak misschien nog wel een belangrijker onderdeel bij de keuze van het type vloer. Houten vloeren zien er bijvoorbeeld prachtig uit, maar zijn deze wel zo praktisch? Om het je makkelijker te maken volgt onderstaand een beknopte opsomming van de voordelen van parket, laminaat, tapijt en vloertegels. 

• Houten vloeren en parket is hygiënisch, duurzaam en tijdloos

• Vloerbedekking is geluiddempend, veilig en energiebesparend

• Laminaat is makkelijk te leggen, onderhoudsarm en direct beloopbaar

• Vloertegels zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en overal te leggen

Bovenstaande opsomming is beperkt. Voor meer informatie staan onze vloerenspecialisten graag voor je klaar.

Vloerenspecialist

Wil je een mooie vloer in jouw nieuwe of bestaande woning? Kies dan voor de vloerenspecialisten van Mygo. Naast het leggen en leveren van nieuwe vloeren kun je ook terecht bij onze vakmannen voor onder andere: vloeronderhoud, tapijtreiniging en renovatie. De vloerenspecialisten van Mygo maken gebruik van de nieuwste technieken zodat praktisch iedere houten- of stenenvloer kan worden vernieuwd zodat deze weer als nieuw oogt. Door de ruime ervaring die onze vloerenspecialisten hebben zijn wij er van overtuigd goed werk te leveren. Door die ervaring en de juiste kennis zijn de vloerenspecialisten in staat tot het leveren van topkwaliteit.

Kom in contact met ons

Wanneer je een gratis offerte opvraagt, maakt MyGo een selectie van de meest geschikte experts uit jouw omgeving. Vervolgens krijgt je een overzicht met de aanbiedingen van diverse vloerenspecialisten. Alles is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dus kijk op je gemak of er een goed aanbod tussen zit. Je kunt er ook voor kiezen om een vakman van Mygo langs te laten komen zodat deze de situatie ter plekke kan beoordelen. Mygo wil je de beste ervaring geven, daarom vinden wij de klik tussen de vakman en jou als klant erg belangrijk. Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal voor je kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met op ons op via de Matchmaker en wie weet heb je binnenkort de vloer die helemaal bij je past. Dit kan ook telefonisch via: 085 - 432 00 32.