Terug naar diensten
Wat kost een Quooker kraan?

Wat kost een Quooker kraan?

De prijzen variëren van € 850,- tot € 2500,-, afhankelijk van het type, design en de eigenschappen. Een Quooker kost relatief veel, maar voor die investering krijg je ook veel terug. Snel en veilig kokend water, en ook nog eens milieuvriendelijk. Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen, verwijzen wij je door naar de ervaren monteurs van MyGo. Bel direct naar: 085 106 1600.

Over de Quooker kraan

Onze keukens worden almaar moderner, en de Quooker is hier een uitstekend voorbeeld van. Met deze kraan kun je snel en eenvoudig kokend water tappen. Geen geklungel meer met een theepot of een verkalkte waterkoker. De Quooker is modern, stylish en gaat prachtig samen met ieder moderne, vooruitstrevende keuken. Snel thee zetten voor een groot gezelschap, eventjes heet water tappen tijdens het maken van een gerecht – met de Quooker is het allemaal net even makkelijker. En in de moderne keuken draait het daar immers om: simpele, functionele comfort.

Voordelen van een Quooker kraan

De Quooker is beschikbaar in verschillende varianten, allemaal met hun persoonlijke, unieke eigenschappen. Een Quooker is bovendien zeer veilig en milieuvriendelijk. In het geval van een gezin met jonge kinderen is dat eerste punt misschien wel het belangrijkst. Jaarlijks zijn er honderden incidenten met kokend water. Een waterkoker kan immers omvallen of losgelaten worden en ook een pannetje op het vuur is verre van veilig. De quooker zit echter vast aan het aanrecht en kan daardoor niet omvallen. Bovendien heb je dankzij een slim beveiligingssysteem nooit direct kokend water. Pas nadat je de bedieningsknop twee keer hebt ingedrukt en hebt gedraaid, kan er kokend water uit de kraan stromen. Deze methode maakt het zeer onwaarschijnlijk dat de kraan per ongeluk geopend wordt.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!