Loodgieter

Loodgieters bij jou in de buurt | 2023

Direct een loodgieter nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Vind eenvoudig de beste loodgieter

Zoek je een betrouwbare en professionele loodgieter in jouw regio? Een loodgieter kan je helpen met lekkages, het installeren van een kraan of een wc. Met behulp van de MyGo Matchmaker vind je direct een geschikte loodgieter bij jou in de buurt.

De Matchmaker is online 24/7 beschikbaar. Ook kun je telefonisch gebruikmaken van de Matchmaker door tijdens reguliere openingstijden te bellen naar 085 106 1600.

Leiding repareren

Veel gestelde vragen

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter kan een lekkage oplossen, sanitair installeren en tevens met spoed langskomen voor een gaslekkage. Ook kan een loodgieter bijvoorbeeld een buitenkraan aanleggen en verstoppingen verhelpen. In onderstaande tabel zie je een duidelijk overzicht van de verscheidene diensten die een loodgieter aanbiedt. Je kunt in de tabel doorklikken als je meer wilt weten over de desbetreffende dienst. Wil je direct bellen met een loodgieter? Dat kan ook bel dan naar 085 106 1600. Tevens kun je 24/7 gebruikmaken van de MyGo Matchmaker.

Waterleiding aanleggen

Regenpijp repareren

Afvoer aanleggen

Gasleiding aanleggen

Afvoer ontstoppen

WC ontstoppen

Lekkende kraan

Lekkage plafond

Lekkende kraan repareren

Snel lekkage oplossen

Waterleiding repareren

Lekkage toilet

WC loopt door

Waterleiding gesprongen

Leidingen verleggen

Gaslekkage

Gasleiding verleggen

Gasleiding afpersen

Gasfornuis aanKsluiten

Gootsteen ontstoppen

Kraan vervangen

Gasleiding vervangen

Lekagge badkamer

WC reparatie

Waterleiding afpersen

Buitenkraan aanleggen

Afdoppen waterleiding

 

Afvoer repareren

Wat kost een loodgieter?

Het gemiddelde uurtarief van een loodgieter ligt tussen de 40 en 60 euro per uur. De kosten worden onder andere bepaald door de omvang van de klus en de materiaalkosten. Gemiddeld kost een loodgieter project 70 tot 150 euro. In onderstaande tabel hebben we meerdere prijspagina's van loodgieter werkzaamheden voor je op een rijtje gezet.

Kosten lekdetectie

Kosten cv ketel onderhoud

Kosten dakgoot repareren

Kosten buitenkraan aanleggen

Kosten riool ontstoppen

Kosten lekkage badkamer verhelpen

Kosten afvoer ontstoppen

 

 

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste loodgieter in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Welke factoren bepalen de kosten van een loodgieter?

De kosten die je betaalt voor de werkzaamheden van een loodgieter hangen af van het uurloon dat een loodgieter in rekening brengt plus eventuele voorrijkosten en materiaalkosten. Ook de omvang van jouw specifieke klus speelt een rol in de prijs. Hieronder hebben we de prijsbepalende factoren van een loodgieter voor je op een rijtje gezet:

   • Spoedklus? Bij een spoedklus in de avonduren of het weekend moet je rekenen op een meerprijs.
   • Materiaalkosten.
   • Eventuele voorrijkosten.
   • Moeilijkheidsgraad van de klus. Is het een moeilijk te bereiken plek? Bijvoorbeeld bij een lekkage of ontstopping? Dan zal de loodgieter meer tijd nodig hebben waardoor je meer geld kwijt bent.
   • Afvoerkosten oud materiaal. Wanneer de loodgieter zelf afval dient af te voeren dan zal hij hiervoor afvoerkosten in rekening brengen. Je kunt geld besparen door dit zelf af te voeren.

Onderdelen van leiding

Eenvoudig prijzen van loodgieters vergelijken?

Wil je gemakkelijk prijzen vergelijken van verschillende loodgieters in jouw regio? Maak dan gebruik van de MyGo Matchmaker. De Matchmaker is online 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken. Dus ook in geval van spoed kun je direct een geschikte loodgieter bij jou in de buurt vinden. Wil je liever direct telefonisch gebruikmaken van de Matchmaker? Dat kan ook! Bel ons dan tijdens normale openingstijden op 085 106 1600. Wij kunnen je dan meteen doorverbinden met de desgewenste loodgieter, we kunnen een afspraak voor je inplannen of een terugbelverzoek voor je indienen. Je wordt dan op een later tijdstip door de loodgieter teruggebeld, wanneer het jou het beste uitkomt.

Welke voordelen biedt een loodgieter?

Een professionele loodgieter inschakelen brengt veel voordelen met zich mee. Zo weet je zeker dat er goed werk wordt geleverd zodat je je geen zorgen hoeft te maken over toekomstige lekkages. Een loodgieter is gespecialiseerd in diensten omtrent de waterleiding en sanitair. Een loodgieter is gekwalificeerd om een lekkage te verhelpen. Ook in geval van spoed is een loodgieter beschikbaar. Als je midden in de nacht een lekkage hebt die direct verholpen dient te worden, kun je direct een loodgieter inschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat je doorgaans een meerprijs betaalt tijdens de avonduren of in het weekend.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste loodgieter in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Waarop letten bij het inschakelen van een loodgieter?

Als je besloten hebt om een professionele loodgieter in te schakelen voor de werkzaamheden dan zijn er nog een aantal vragen die je jezelf kunt stellen voordat je daadwerkelijk in zee gaat met de loodgieter:

     • Werkt de loodgieter met duidelijk tarieven en garanties?
     • Kun je offertes opvragen bij de loodgieter? En staat alles hier duidelijk in vermeld? Denk aan bijkomende kosten zoals voorrijkosten, materiaalkosten en btw.
     • Wellicht kennen je buren of familie een betrouwbare loodgieter? Of misschien kun je online positieve reviews vinden over de loodgieter?
     • Beschikt de loodgieter over het UNETO-VNI keurmerk? Wanneer een loodgieter aangesloten zit bij dit keurmerk dan ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit werk.
     • Kies een lokale loodgieter om geld te besparen op de voorrijkosten
     • Zorg voor een goede bereikbaarheid. Wanneer de loodgieter overal makkelijk bij kan is de klus sneller geklaard en hoef je minder te betalen.
     • Laat meerdere klussen tegelijk verrichten om geld te besparen op de voorrijkosten.
     • Is de planning duidelijk voor beide partijen? Heb je duidelijk afgesproken wanneer de werkzaamheden beginnen en wanneer de klus af moet zijn?

Hoe vind je direct een geschikte loodgieter?

MyGo helpt je graag bij het vinden van de meest geschikte loodgieter voor jouw specifieke klus. Via de MyGo Matchmaker vind je zonder zoeken gekwalificeerde loodgieters in jouw regio die aan al jouw wensen voldoet. Tevens is de Matchmaker te gebruiken via de telefoon. Bel ons dan tijdens reguliere openingstijden op 085 106 1600.


Dit is het einde van de pagina

Hopelijk heb je alles kunnen vinden wat je zocht over loodgieters en hun werkzaamheden. Hieronder vind je nog een paar gerelateerde onderwerpen.

Zoek je iets anders? Kijk dan eens rond in onze categorieën.

Spreek direct een medewerker!
Waarom MyGo?
 • Direct een specialist geregeld
 • Snel een offerte binnen
 • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
 • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
 • Direct hulp via ons service center
 • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!