Terug naar diensten
Lekkage badkamer

Lekkage badkamer

Een Lekkage in je badkamer is vaak heel vervelend. Je vloer staat blank of er ontstaan vieze vochtplekken in je muren, maar je kunt niet precies zien waar het lek zich bevindt. Is het de douche? De wasmachine? Of misschien toch een leiding achter de muur? Voor zowel het opsporen als het oplossen van een lekkage vind je gelukkig snel hulp bij MyGo.

Lekkage badkamer: wat zijn de oorzaken?

Lekkage in de badkamer wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren in aangrenzende ruimtes of het plafond van de onderliggende ruimte. Het is niet altijd gemakkelijk om erachter te komen waar in de badkamer de lekkage is ontstaan. De loodgieter bekijkt daarom allereerst de kitnaden van je douche of bad. Ook de kitnaden van het afvoerputje worden geïnspecteerd, en we gaan op zoek naar loszittende tegels of loszittend voegwerk. Dit kan namelijk ook duiden op lekkage.

Lekkage badkamer, hulp nodig?

Is de oorzaak van het lek eenmaal duidelijk? Dan zorgen we voor een snelle, adequate oplossing van het probleem. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk ervaren en zorgen voor een perfect resultaat, waarbij ook de afwerking niet wordt vergeten. Dus heb je last van lekkage in de badkamer? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen, verwijzen wij je door naar de ervaren loodgieters van MyGo. Bel direct naar: 085 106 1600.