Terug naar diensten
Leiding Verleggen

Leiding Verleggen

Niet iedereen kan uit de voeten met het aan- of omleggen van waterleidingen. Het is een lastig klusje en als je een klein foutje maakt dan kan dit al lijden tot een lekkage. Een loodgieter is de expert in het monteren en repareren van een waterleiding. Je kunt dan ook beter een waterleiding laten aanleggen door een loodgieter.

Diverse soorten waterleidingen

Bij een waterleiding aanleggen wordt er bijna altijd gebruik gemaakt van een koperen buis. Hierin zijn twee soorten verkrijgbaar een harde koperen buis en een zachte koperen buis. Als de buis is gemaakt van hard koper dan is er een buigtang nodig om te buigen. Bij zacht koperwerk is er geen buigtang nodig en is het eenvoudiger om te monteren. Tegenwoordig wordt er steeds meer met kunststof buizen voor de waterleiding gewerkt. Kunststof is makkelijker te verwerken en een stuk goedkoper dan roodkoper. Vraag gerust een vrijblijvende offerte voor een waterleiding aanleggen via de matchmaker.

Waterleiding laten plaatsen

Als je een nieuwe waterleiding gaat aanleggen dan kun je kiezen voor waterleiding in of op de muur. Een waterleiding in de muur ziet er mooier uit want de leidingen zijn niet meer in het zicht. Het nadeel van in de muur is dat je er niet meer gemakkelijk bijkomt bij een eventuele lekkage. Als je de waterleiding op de muur monteert kun je bij een eventuele lekkage de leiding eenvoudig repareren.

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen, verwijzen wij je graag door naar de ervaren loodgieters van MyGo. Bel direct naar: 085 432 00 32.