Terug naar diensten

Zorgeloos verhuizen

Verhuizen

Verhuizen is voor de meeste mensen een grote, vaak moeilijke stap. Je verlaat je oude woning en mogelijk je vrienden en familie, op weg naar een nieuw leven in een andere plaats. Ook verhuizingen op korte afstand zijn lastig, al was het maar vanwege de logistieke complicaties. Alle huisraad die in een busje geladen moet worden, breekbare bezittingen die met regen of winterweer naar buiten moeten worden gedragen – het kan de beste mensen tot wanhoop drijven. Je wilt bovendien niet steeds je vrienden of familie tot last zijn. Het is immers niet altijd makkelijk om op korte termijn hulp te vinden.

Het inschakelen van een verhuisbedrijf kan dan uitkomst bieden. Professionele verhuisbedrijven hebben de logistieke knowhow om alles snel en zorgvuldig te verplaatsen, zonder dat er ook maar iets beschadigd raakt. Specialistische verpakkingen met isolatiemateriaal, het snel demonteren van huisraad, en het in elkaar zetten van nieuw meubilair is geen enkele moeite. Je kunt dan snel en fris beginnen met het leven in je nieuwe woning. Geen spierpijn, geen rugklachten, geen servies of meubilair dat tijdens de reis beschadigd is geraakt.

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen kan een logistieke nachtmerrie zijn, zeker als je grote afstanden moet overbruggen. Wie bijvoorbeeld in Groningen woont en een baan heeft gevonden in Amsterdam moet bijna 150 kilometer afleggen. Je moet er bovendien voor zorgen dat je huisraad onbeschadigd op je nieuwe woonplek aankomt. Verder wil je het eenmaal daar ook weer snel uit kunnen pakken. Al die voorwaarden kosten veel tijd. Zowel het in- als uitpakken zal uren in beslag nemen, het fysieke ongemak nog niet meegerekend.

Met een professioneel verhuisbedrijf kun je verhuizen zonder zorgen. Je hoeft je andere verantwoordelijkheden niet te veronachtzamen, en je kunt je rustig op de verhuizing voorbereiden. Op de dag zelf kun je gewoon met partner of kinderen naar je nieuwe woning rijden. De vervelende afleiding van de verhuizing word je volledig uit handen genomen. Het verhuisbedrijf neemt de verhuiswagen voor zijn rekening en zorgt dat alles snel en veilig aankomt. Je kunt vooraf eventueel zelf verhuisdozen regelen, maar dit kun je ook aan de verhuizers zelf doorgeven. Ook wat betreft verdere vervoereisen kun je bij MyGo’s verhuizers terecht.

Verhuizen kosten

Een bakwagen met laadklep kun je meestal al vanaf 50 euro per dag huren. Deze prijzen kunnen echter wel wisselen per verhuurbedrijf. Sommigen rekenen bijvoorbeeld extra voor langere afstanden. Een professioneel verhuisbedrijf kun je meestal inhuren vanaf 800 euro inclusief voorrijkosten. Dit is een totaalprijs, waar alles bij inbegrepen zit. Het uurtarief van verhuisbedrijven ligt doorgaans rond de 70 euro per uur voor een verhuiswagen van 50m³ met verhuizer. Het loont in de meeste gevallen wel om verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Zo kun je toch vaak kosten besparen. Bij MyGo kun je eenvoudig een goed beeld krijgen van de verschillende tarieven en inbegrepen diensten. Je verhuizing is nog nooit zo makkelijk geweest.