Terug naar diensten
Badkamer aanpassen

Badkamer aanpassen

Senioren wonen tegenwoordig steeds langer thuis. Dit brengt met zich mee dat de inrichting van de badkamer in bepaalde gevallen aanpassing vereist. Om de badkamer zo comfortabel mogelijk te houden is het bijvoorbeeld prettig om zo min mogelijk opstapjes te hebben, een instapdouche of -bad te gaan gebruiken of steunbeugels aan de wanden te hangen. Ook aan het vloeroppervlak kan veel gedaan worden, zoals een antislip laag of totaal andere ondervloer. Ook met betrekking tot het toilet zijn veel comfortabele oplossingen denkbaar, zoals warm water en blazers die het achterwerk afspoelen en droog maken. Een badkamer aanpassen op senioren voor meer comfort is door enkele toepassingen goed te doen.

Badkamer aanpassen kosten

Heb je andere wensen met betrekking tot de badkamer? Voor diverse budgetten zijn efficiënte en stijlvolle oplossingen binnen handbereik. Bekijk welke huidige onderdelen van de badkamer je kunt behouden en waar je ruimte voor vrij wilt maken. Door meerdere offertes aan te vragen vergelijk je eenvoudig op prijs en kwaliteit. MyGo helpt je bij het vinden van vakkundige loodgieters in de regio.   

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen, verwijzen wij je door naar de Matchmaker van MyGo voor ervaren loodgieters bij jou in de buurt. Of bel direct naar: 085 106 1600