Terug naar diensten
Plavuizen leggen

Plavuizen leggen

Plavuizen zien er vaak prachtig uit en kunnen mooi voorzien worden van vloerverwarming. Het enige nadeel van plavuizen is dat het leggen van een vloer niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Naast het feit dat plavuizen leggen ingewikkeld is, wordt het klusje ook als lichamelijk zwaar gezien. Een tegellegger wordt vaak ingeschakeld voor het perfect leggen van plavuizen.

Voordelen van plavuizen vloer

Het leggen van een plavuizen vloer is voor sommige klussers misschien een hele karwei, maar er zitten een hoop voordelen aan een plavuizen vloer.

  • Het is heel mooi te combineren met een vloerverwarming. Door te investeren in een vloerverwarming bespaar je jaarlijks veel geld op je energierekening.
  • Daarnaast heb je in combinatie met vloerverwarming nooit meer koude voeten, want plavuizen voelen dan heel behaaglijk warm aan.
  • Ook hebben plavuizen geen onderhoud nodig, het schoonmaken is eenvoudig.

Van klassiek tot modern

Als je op zoek gaat naar plavuizen dan zal je al snel zien dat de tegels in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Een groot verschil met tegels en plavuizen is dat ze iets dikker zijn. Er zijn klassieke plavuizen verkrijgbaar, maar ook moderne varianten die passen in een chic en modern huis. De plavuizen kunnen zowel in de woonkamer als in de badkamer op de vloer gelegd worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden in je woning? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via de Matchmaker van MyGo. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken via: 085 106 1600