Terug naar diensten
Pvc vloer leggen

Pvc vloer leggen

Als je een nieuwe pvc vloer wilt leggen, is het raadzaam om daarvoor een vakman in te schakelen. Het leggen van deze vloer is namelijk geen makkelijke klus. Er kan namelijk een hoop misgaan en dat wil je niet hebben bij je nieuwe vloer. Wanneer je kiest voor een vakman dan ben je ook zeker van een goede afwerking en een perfect resultaat. 

Pvc vloer leggen: op beton

Een stevige ondergrond is een goede basis voor het leggen van een pvc vloer. De ondergrond moet goed egaal zijn. Je kan de pvc vloer dus leggen op beton, als het beton vlak is. Voor de zekerheid kun je het beste de vloer egaliseren. Wij raden aan om dit egaliseren van het beton te laten doen door een vakman. Het zien van de kleine oneffenheden op het beton is namelijk lastig. 

Pvc vloer leggen: op vloerverwarming

Wanneer je vloerverwarming in je woning hebt, is het goed mogelijk om daar een pvc vloer op te leggen. Pvc vloeren staan er om bekend dat ze deze warmte goed geleiden. Doordat de vloer de warmte goed geleid, isoleren ze ook goed. Hierdoor zullen je stookkosten beperkt blijven. Een vloerverwarming kan best prijzig zijn. Aangezien de pvc vloeren warmte optimaal geleiden, zal de factuur voor de energie lager zijn. De keuze voor een pvc vloer op vloerverwarming is dus een uitstekende keus. 

Pvc vloeren leggen: prijs

De gemiddelde kosten voor het leggen van een pvc vloer liggen tussen de 35 en 60 euro per m2. Wil je weten wat het gaat kosten om in jouw woningen een nieuwe pvc vloer te leggen? Vraag dan een offerte aan via de MyGo Matchmaker of bel ons direct via 085 106 1600