Direct hulp
Terug naar diensten
Verhuizers gezocht

Verhuizers gezocht

Verhuizers kunnen veel meer voor je doen dan alleen verhuizen. Ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar betaalbare verhuizers bij jou in de buurt? Je kunt kiezen uit losse verhuizers of een verhuisbedrijf. Ook kun je verhuizers inhuren om alleen te helpen met het sjouwen van zware meubelstukken. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe je de beste verhuizers vindt voor jouw verhuizing en waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verhuizen.

Via de MyGo matchmaker kun je de meest geschikte vakman vinden voor jouw verhuizing. Wil je liever bellen? Ook dat kan. Bel dan gratis en vrijblijvend met 085 106 1600. We kunnen je dan meteen doorverbinden met een verhuizer bij jou in de buurt.

Lokale verhuisservice

Heb je sjouwers nodig? Of wil je liever de hele verhuizing uit handen geven? Alles is mogelijk. Vakkundige en professionele verhuizers kunnen je helpen met het sjouwen van van meubels tot het installeren van je internet. Bij het zoeken van een verhuizer moet je rekening houden met de volgende zaken.

Wel of geen weekendtarief?

Sommige verhuisbedrijven rekenen op zaterdag en zondag een extra weekendtoeslag van 25 procent op de werkzaamheden. Vraag je lokale verhuisbedrijf welke toeslagen zij hanteren.

Wel of geen verhuislift nodig?

Wanneer je grote meubelstukken niet door het trapgat passen maar door het raam gelift moeten worden dan moet het verhuisbedrijf dit tijdig weten. Ook moet je zorgen voor een parkeergelegenheid of een eventuele parkeervergunning. Kijk voor meer informatie over het aanvragen van een parkeergelegenheid of een tijdelijke verkeersmaatregel op de pagina Bewust verhuizen.

Grote of kleine verhuiswagen nodig?

Een gemiddelde kleine verhuiswagen heeft 20m3 laadruimte. Grotere verhuiswagens hebben doorgaans een laadruimte van ongeveer 50m3. Veelal beschikken verhuiswagen over alle verhuismaterialen die nodig zijn om je inboedel veilig, professioneel en schadevrij te verhuizen. Denk hierbij aan verhuismaterialen zoals verhuisdekens, rolmateriaal en spanmateriaal.

Handyman service

De meeste verhuisbedrijven bieden meer dan alleen verhuizen aan. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij het demonteren van je meubels of het installeren van je apparatuur kunnen verhuizers helpen. Denk hierbij ook aan werkzaamheden zoals het ontkoppelen van hanglampen, installeren van internet en televisie, het loskoppelen van wasmachine en droger etcetera.

Kosten verhuizing

De totaalprijs die je voor de verhuizing betaald hangt af van een aantal verschillende factoren; het aantal spullen dat verhuisd moet worden, de afstand en of de verhuizers spullen trappen op en af moeten sjouwen. Kijk voor een overzicht van de kosten die komen kijken bij het verhuizen en een handige verhuis-checklist op de pagina Wij gaan verhuizen.

Bespaartips van MyGo

Kies voor verhuizers uit de buurt

Kies voor lokale verhuizers om te besparen op de voorrijkosten. Sommige verhuisbedrijven rekenen zelfs helemaal geen voorrijkosten wanneer je in de buurt woont.

Doe zelf voorbereidend werk

Pak zelf alle spullen alvast in in dozen. Hiermee hebben de verhuizers minder tijd nodig om te verhuizen en zo bespaar je geld op de totaalprijs.

Hergebruik oude vloer en lampen

Wellicht kun je je oude vloer en hanglampen ook gebruiken voor de nieuwe woning? Hiermee bespaar je veel geld omdat je geen nieuwe vloer en hanglampen hoeft aan te schaffen.

MyGo helpt je graag

Maak gebruik van de MyGo matchmaker om gematcht te worden met het meest geschikte verhuisbedrijf bij jou in de buurt. Ook kun je met behulp van de MyGo matchmaker meerdere offertes opvragen en met elkaar vergelijken om zo de beste verhuizers te vinden die passen binnen jouw budget. Wil je liever telefonisch contact? Bel dan gratis en vrijblijvend met 085 106 1600.