Terug naar diensten
Vloer onderhoud

Vloer onderhoud

Bij het onderhouden van je vloer, hoort ook het reinigen van je tapijt. Op het tapijt kunnen lelijke vlekken ontstaan die je er niet snel meer uit krijgt. Hardnekkige vlekken kunnen met tapijtreiniging echter als sneeuw voor de zon verdwijnen. Denk bijvoorbeeld aan koffie-, thee- of rode wijnvlekken. Met tapijtreiniging ziet de vloer er weer als nieuw uit.

Onderhoud: houten vloer

Het mooi houden van een houten vloer vergt veel aandacht en onderhoud. Regelmatig moet een houten vloer in de was of olie gezet worden. Dit kan een lastige klus zijn en als je dit niet juist uitvoert dan blijf je dit zien op de vloer. Laat je parketvloer behandelen door een expert en u kunt nog jaren genieten van jouw vloer. Om ervoor te zorgen dat je houten vloer niet beschadigd is het van belang dat de was uiterst zorgvuldig wordt aangebracht. Het onderhoud uitbesteden aan onze vakmannen zorgt ervoor dat je nog langdurig plezier van jouw parketvloer kan hebben.

Onderhout vinyl vloer

Het is van groot belang om je vinyl vloer zorgvuldig te onderhouden en regelmatig te reinigen. Hiermee verleng je de levensduur van je vinyl vloer, zodat je er nog jarenlang plezier van hebt. Koop in elk geval een deurmat, zodat je het meeste vuil buiten kunt houden. Een vinyl vloer is eenvoudig schoon te maken. Met een zachte bezem of veger en stofzuiger ben je al een eind op weg. Gebruik daarna een uitgewrongen mop en dweil met een sopje van allesreiniger en water. Een mop met zogenaamde overlappende streken werkt meestal het beste bij de schoonmaak van je vinyl vloer. Spoel de mop wel regelmatig uit om zo krassen door vervuild water te voorkomen. Hardnekkige vlekken kun je schoonboenen met bijvoorbeeld een nietschurend (!!) nylon sponsje. Laat de vloer goed drogen, voordat je er weer overheen loopt. 

Onderhoud: kosten

Vloer onderhoud is een investering in de levensduur van de vloer. Door te investeren in periodiek onderhoud gaat je vloer veel langer mee dan je van te voren had gedacht. De investering in onderhoud is veel minder duur dan de aanschaf van een nieuwe vloer. De kosten voor het onderhoud van de vloer zijn afhankelijk van het materiaal, de grote en de staat van de vloer. Weten wat de kosten zijn voor het onderhoud van jouw vloer? Vraag een offerte aan bij een vakman bij jou in de buurt via de Matchmaker van MyGo. Het aanvragen van de offerte kan ook telefonisch via: 085 106 1600

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!