Terug naar diensten
Vloer reinigen

Vloer reinigen

Regelmatig de vloer grondig laten schoonmaken zorgt voor een fijne woonomgeving en is goed voor het behoud van je vloer. De vloer zal aanzienlijk langer meegaan. Onze vakmannen adviseren eens per drie jaar de vloer grondig te laten reinigen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je zelf het reinigen van de vloer onderhoud. Het is allereerst belangrijk dat je de vloer vaak stofzuigt. Het meeste vuil op de vloer ligt er namelijk los op, zoals haren, stof en zand. Als je regelmatig stofzuigt zal de vloer aanzienlijk schoner blijven omdat het vuil niet snel in de vloer gelopen wordt. Naast stofzuigen is het ook belangrijk om je vloer te dweilen. Dit kan met alleen schoonwater, maar ook met bepaalde schoonmaakmiddelen die passen bij het soort vloer dat je hebt. Gebruik voor het dweilen van de vloer nooit groene zeep. Dit laat namelijk een hardnekkig laagje en strepen achter. 

Vloer laten reinigen

Of het nu gaat om een houten vloer, tegelvloer, laminaat of vloerbedekking. Bij de vakmannen van MyGo vindt je altijd een vloerenspecialist die je kan helpen met het reinigen van jouw vloer. 

Houten vloer reinigen

Na een tijdje kan een houten vloer of parketvloer dof en vuil worden. Onze vakmannen kunnen de houten vloer reinigen. Een schone vloer oogt niet alleen mooier, maar is ook beter voor de hygiëne. We kunnen de vloer eventueel ook behandelen met was, waardoor nieuw vuil minder goed hecht en de vloer schoner blijft. Waardoor het reinigen van de houten vloer makkelijker wordt. 

Tegelvloer laten reinigen

Er zijn verschillende soorten tegelvloeren. Vooral de poreuze tegel soorten dienen ook eens in de zoveel tijd grondig gereinigd te worden. De voegen zullen er daarna ook weer fris uitzien. Wanneer je ons jouw tegelvloer laat schoonmaken krijgt u een mooi schoon resultaat.

Tapijt reinigen

Onze vakmannen zorgen voor een schoon en fris tapijt.  Het advies is om minimaal eens per twee jaar het tapijt grondig te laten reinigen. Wij kunnen ook vervelende vlekken verwijderen, huisstofmijt behandelen en het aanbrengen van een nieuw vuilwerende laag.

Hulp nodig bij het reinigen van je vloer? Aarzel niet en schakel direct onze vakmannen in via MyGo. Dit kan ook telefonisch via 085 106 1600