Terug naar diensten
Beste Wandafwerking Nieuwbouw

Beste Wandafwerking Nieuwbouw

In de meeste nieuwbouwwoningen worden de muren behangklaar opgeleverd. Wil je de wanden echter niet behangen maar verven? Dan hebben de wanden nog wel een laagje stucwerk nodig om alle oneffenheden weg te werken. Filmwerk wordt dat ook wel genoemd. Nadat deze laag is aangebracht kunnen de muren geschilderd worden. Wanneer je grote oppervlaktes geverfd wil hebben kun je ook kiezen om dit te laten spuiten met latexverf. Ook wordt in een nieuwbouwhuis gebruik gemaakt van spuitwerk, zoals spackspuiten of spuitpleister. Dit is een snelle afwerkingsmethode en de prijzen hiervan zijn lager, dan bij het glad maken van de muren door stucwerk. Het nadeel hiervan is wel dat het sneller beschadigt.

Soorten wandafwerking nieuwbouw

Er zijn verschillende soorten waar je uit kan kiezen bij een nieuwbouwwoning. Hieronder een aantal mogelijkheden waaruit je kan kiezen:

·         Glasvliesbehang: Is helemaal egaal waardoor de woning een strakke uitstraling krijgt.

·         Glasvezelbehang: Heeft een grove structuur met verschillende designs.

·         Stucwerk: Kun je kiezen uit zowel behangklaar als sausklaar.

·         Spackspuiten: Egale afwerking voor een mooie strakke afwerking

Wel is het aan te raden om de wandafwerking door een vakman te laten doen voor het beste resultaat. Wanneer de wandafwerking niet goed gedaan wordt kunnen er snel scheuren of oneffenheden optreden in de wanden en plafonds. Vind snel en gemakkelijk een vakman bij jou in de buurt via de Matchmaker van MyGo, of bel direct naar: 085 432 00 32