Terug naar diensten
Deuren Schilderen

Deuren Schilderen

Deuren schilderen

Het schilderen van deuren is een precieze en langdurige klus. Het heeft ook enige ervaring en techniek nodig. De deuren moeten geschuurd worden, in de grondverf gezet worden en vervolgens moeten ze geschilderd worden. De verschillende lagen moeten tussentijds ook drogen daardoor duurt de klus vrij lang. Maar de nieuw geschilderde deuren zullen wel een groot verschil maken in het interieur. 

Deuren laten schilderen

Naast dat een geschilderde deur er mooi uitziet in het interieur, is het ook nodig om het hout goed te onderhouden. Om de deuren een langere levensduur te geven, is het raadzaam om eens in de zeven jaar de binnendeuren opnieuw te schilderen. Voor de buitendeuren is dit raadzaam om eens in de vijf jaar te doen, omdat die meer te verduren hebben door weersomstandigheden. Hulp nodig bij het schilderen van je deuren? Via Mygo heb je zo een schilder gevonden voor deze klus.

Deuren laten schilderen kosten

Aan het laten schilderen van je deuren hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Soms kun je een vaste prijs met de schilder afspreken voor de gehele klus. Deuren met een bepaalde structuur of motief zullen wel iets duurder zijn dan een gewone deur. Ook kan de keuze van de verf invloed hebben op de prijs. In de tabel hieronder een gemiddelde weergave van wat de klus je ongeveer gaat kosten:

  • 1 deur: € 125
  • 10 deuren: € 100 per deur
  • 1 deur inclusief deurpost: € 160
  • 10 deuren inclusief deurpost: € 130 per deur  

Zijn de deuren erg beschadigd of is er een speciale behandeling nodig, dan zal de schilder er ook voor kunnen kiezen om een bedrag per uur te rekenen. Die kosten liggen meestal tussen de € 35 - € 40. Meer weten over het laten schilderen van je deuren? Neem contact op met een van onze vakmannen via MyGo. Dit is ook telefonisch mogelijk. Wij zijn bereikbaar via: 085 432 00 32.