Terug naar diensten
Hout schilderen

Hout schilderen

Hout schilderen

Heb je in en rondom het huis te maken met houtwerk? Dan ontkom je er niet aan om dat eens in de zoveel tijd te laten schilderen. Vooral het houtwerk aan de buitenkant van je woning heeft veel te verduren. Om te voorkomen dat dit hout gaat rotten moet je het eens in de vijf jaar laten schilderen. 

Geïmpregneerd hout schilderen

Geïmpregneerd hout verven geeft vaak problemen: de coating gaat bladeren, er komen strepen op het hout of er ontstaat houtrot. Bij geïmpregneerd hout is daarom een speciale behandeling nodig. Vakmannen wachten meestal ook een jaar met het verven. Het hout bevat namelijk stoffen die na verloop van tijd verdampen. Bij deze houtsoort kan verven eigenlijk niet gedaan worden met normale verf of lak. Het hout kan namelijk onder invloed van het weer krimpen en uitzetten. Daarom moet de verf voor geïmpregneerd hout kunnen ademen en mag het geen film over het hout vormen.

Hout plafond schilderen

Je kunt je houten plafond schilderen in allerlei verschillende kleuren, zodat het perfect past bij jouw interieur. Wel is het schilderen van een houten plafond een hele klus. Je moet het hout eerst goed reinigen en soms opschuren. Daarna in de grondverf zetten en vervolgens nog aflakken. Is schilderen nou niet je favoriete klus? Schakel een van onze vakmannen in van Mygo. Zo weet je zeker dat je een goed resultaat krijgt en hoef je bovendien zelf geen dure verfspullen aan te schaffen.

Hout schilderen kosten

Je houtwerk laten schilderen brengt natuurlijk wel kosten met zich mee. Een schilder werkt vaak met twee soorten tarieven. De prijs per uur en prijs per m2. Ook kun je soms van te voren een totaal prijs afspreken voor het uitvoeren van de gehele klus. Voor het schilderen binnen moet je rekening houden met een prijs tussen €35 en € 45 per uur en rond de €30 per m2. Voor het schilderen buiten liggen de kosten net wat hoger, namelijk €40 per uur en €35 per m2. Meer informatie nodig? Neem contact op met de vakmannen van MyGo voor al je hout schilder vragen. Dit kan ook telefonisch via: 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!