Direct hulp
Terug naar diensten
Onderhoudscontract CV

Onderhoudscontract CV

Voorkomen is beter dan genezen. Om deze reden is CV ketel onderhoud erg belangrijk. Een CV monteur controleert je CV op eventuele gebreken voordat het echt kapot gaat. Zo voorkom je een hoop gedoe en extra kosten dankzij een goed onderhouden CV. Via Mygo kun je een CV monteur inschakelen voor je CV onderhoud.

Sluit een onderhoudscontract af

Een CV monteur weet als geen ander dat een juiste installatie alleen niet voldoende is. Regelmatig inspecteren de CV monteurs het functioneren van de centrale verwarming. Maar natuurlijk kunnen ze ook de CV installatie van andere bedrijven inspecteren. Via MyGo vind je gemakkelijk een betaalbare CV monteur voor een onderhoudscontract. Je kunt zo de onderhoudskosten voordelig laten uitbesteden aan een CV monteur.

Gebreken detecteren?

De complete CV installatie wordt door de CV monteur gecontroleerd op gebreken. Hierbij wordt er gekeken naar de installatie en eventuele mankementen. Samen kun je in overleg besluiten of je de mankementen wil laten maken of niet. Als je besluit om de mankementen te laten maken dan kunnen wij dit eventueel direct voor je doen. Doordat je CV regelmatig wordt onderhouden door onze monteurs loop je minder risico op mankementen. Je CV zal langer meegaan waardoor je uiteindelijk kosten bespaart.

Vind professionele CV Monteurs bij jou in de buurt via de Matchmaker van Mygo of bel direct voor het maken van een afspraak naar: 085 106 1600.