Centrale Verwarming

CV monteur bij jou in de buurt | 2023

Vind eenvoudig de beste cv monteur

Zoek je een professionele cv installateur die een centrale verwarming kan controleren, een CV kan onderhouden of installeren? Maak gebruik van de MyGo Matchmaker online of telefonisch om direct een geschikte cv monteur in jouw regio te vinden. Je kunt 24/7 gebruikmaken van de MyGo Matchmaker of ons tijdens reguliere kantoortijden bellen op 085 106 1600.

Checklist cv ketel

Veel gestelde vragen

Wat doet een cv monteur?

Een cv monteur, ook wel CV installateur genoemd zorgt voor cv-ketel onderhoud en reparatie. Ook kan een cv monteur een cv-ketel voor je installeren of vervangen. De cv monteur zorgt er dus voor dat de centrale verwarming in je woning goed werkt. Een cv-monteur kan daarnaast ook je cv-ketel bijvullen en leidingen leggen die gekoppeld zijn aan de CV-ketel. Hieronder zie je een overzicht van onze pagina's over de werkzaamheden van cv-monteurs. Klik op de desbetreffende pagina voor meer informatie over de werkzaamheden.

Radiator installeren
CV ketel controle
CV ketel onderhoud
CV Storingscodes verhelpen
CV lekkage
CV ketel reparatie
CV ketel vervangen

Onderhoud aan de cv

Wat kost een cv monteur?

Een cv monteur kost gemiddeld tussen de 55 en 75 euro per uur. De kosten van een cv klus hangen af van hoelang de klus ongeveer duurt, doorgaans is dit zo'n één tot drie uur. Hieronder zie je een overzicht van de pagina's van de kosten per specifieke cv klus.

Waterzijdig inregelen kosten Radiator vervangen kosten
CV ketel kosten CV ketel vervangen kosten
Kosten expansievat CV aanleggen kosten

Welke factoren bepalen de kosten van een cv monteur?

De kosten van een cv monteur hangen af van een aantal verschillende zaken. Het gemiddelde tarief van een cv monteur ligt tussen de 55 en 75 euro. Een lastige klus kost een cv monteur vaak meer tijd waardoor je meer geld kwijt bent.

Naast het uurloon van de cv-installateur betaal je ook materiaalkosten. Denk aan kosten voor leidingen, radiatoren en een CV ketel. Tevens rekent een cv monteur vaak voorrijkosten. Kies daarom voor een lokale cv monteur om te besparen op de voorrijkosten.

Eenvoudig prijzen van cv monteurs vergelijken?

Wil je de tarieven van verschillende cv monteurs vergelijken zodat je de best cv installateur binnen jouw budget kan kiezen? Gebruik dan 24/7 MyGo Matchmaker online om verschillende offertes aan te vragen en te vergelijken. Wil je liever bellen? Dan kun je ook gewoon ons Matchmaker telefoonnummer 085 106 1600 bellen.

Radiator met radiatorknop

Welke voordelen biedt een cv monteur?

Een cv monteur is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en vervangen van een cv ketel. Ook kan de cv monteur een cv storing oplossen. Tevens kunnen ze cv leidingen plaatsen en verleggen en de cv waterzijdig inregelen zodat je op je gasverbruik kunt besparen. Een cv monteur zorgt voor een optimale werking van je cv ketel waardoor je altijd lekker warm zit in je woning. Tevens kan een cv monteur radiatoren vervangen en plaatsen. Cv monteurs hebben ervaring, vakkennis en hebben ze de juiste materialen zodat je zeker weet dat leidingen, radiatoren en je cv op de correcte manier worden geïnstalleerd. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken over de juiste werking van je cv en radiatoren.

Waarop letten bij het inschakelen van een cv monteur?

Wanneer je cv monteur wilt inschakelen zijn er een aantal zaken waarmee je rekening kunt houden:

 • Heeft de cv monteur duidelijke tarieven en garanties?
 • Kun je veel positieve reviews over de desbetreffende cv monteur vinden online?
 • Wellicht kennen je buren, vrienden of familie een goede cv monteur in de regio.
 • Beschikt de cv monteur over de juiste keurmerken en specialisaties.
 • Kies een lokale cv monteur om te besparen op voorrijkosten.

Hoe vind je direct de meest geschikte cv monteur?

Gebruik de online MyGo Matchmaker om direct gematcht te worden met de meest geschikte cv monteur voor jouw specifieke situatie en binnen jouw budget. Ook kun je ons bellen op 085 106 1600 tijdens kantoortijden om direct gekoppeld te worden aan een cv installateur.


Dit is het einde van de pagina

Hopelijk weet je nu voldoende over de centrale verwarming en CV monteurs. Hieronder staan nog een aantal gerelateerde onderwerpen.

Zoek je iets anders? Kijk dan eens rond in onze categorieën.

Spreek direct een medewerker!
Waarom MyGo?
 • Direct een specialist geregeld
 • Snel een offerte binnen
 • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
 • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
 • Direct hulp via ons service center
 • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!