Terug naar diensten
Plafond laten schilderen

Plafond laten schilderen

Is je plafond niet meer mooi wit? Dan is het tijd om je plafond te laten schilderen. Dit is een klus die je meestal eens in de 7 jaar moet doen. De meest gekozen kleur is de kleur wit. Waarom? Omdat wit de ruimte groter laat lijken en meer licht creëert. Het nadeel is wel dat je op deze kleur snel vlekken zal zien. Voor het plafond witten kun je verschillende soorten verf gebruiken. Latexverf wordt echter het vaakst gebruikt voor binnen schilderen. Je kunt de verf ook mengen in verschillende kleuren, zodat de kleur altijd mooi bij je interieur past.

Plafond laten schilderen

Een plafond schilderen lijkt misschien een makkelijke klus, maar helaas blijkt dat uit ervaring anders te zijn. Ook brengt het gebruik van ladder of trap gevaren met zich mee. Als je geen goede houding aanneemt tijdens het schilderen kun je nek- of rugklachten krijgen. Huur daarom een ervaren vakman in. Via Mygo kun je zelf een vakman kiezen die aan je wensen voldoet. Je bent dan verzekerd van een mooi resultaat en houdt zelf tijd over voor andere dingen.

Plafond schilderen met verfpistool

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun plafond te laten spuiten. De voordelen van spuiten zijn de snelheid en de prijs. De gemiddelde prijzen voor spuiten plafond liggen veel lager dan de verflaag op een traditionele manier te laten aanbrengen.

  • Spuitwerk: € 6 - € 10 per m2
  • Sauswerk: € 10 - € 15 per m2

Omdat het spuitwerk plafond met een verfpistool wordt aangebracht kan het een stuk sneller, dan wanneer de schilder te werk gaat met een roller en stok. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw plafond? Laat je bij MyGo verder informeren door een schilder uit de regio. Liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk, je kan ons bereiken op: 085 106 1600. Wij staan graag voor je klaar!

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!