Terug naar diensten

Traprenovatie

Traprenovatie

Ben je niet meer tevreden over je huidige trap? Dan kun je ervoor kiezen om een nieuwe trap te plaatsen. Een goedkopere oplossing is echter om je trap te laten renoveren. Een trap heeft over het algemeen veel te voorduren. Er wordt namelijk meerdere malen per dag over de trap gelopen. Dat de trap dan slijtage gaat veroorzaken is niet vreemd. Het kan ook zijn dat je trap niet meer past bij je huidige interieur. Afhankelijk van wat jouw smaak en budget is kun je kiezen voor:

 

 

Houten overzettreden

Zelfklevende vinyl treden

Laminaat treden

Pvc overzettreden

 

Om het helemaal af te maken kun je ook kiezen voor een nieuwe trapleuning, trapverlichting, antislip strips of trapwangen. 

 

Traprenovatie kosten

Voor de kosten van een traprenovatie spelen een aantal factoren mee. Zo heeft de vorm van de trap invloed op de prijs, aantal treden, open of gesloten trap en het materiaal wat je kiest. Ook zijn er nog extra opties zoals bijvoorbeeld antislip strips laten aanbrengen die kosten met zich mee brengen. In onderstaand tabel een gemiddelde prijs voor diverse trapbekleding.

  

   Soorten Trapblekleding

  Gemiddelde prijs per overzettrede

  

    Eikenhout

    € 70

  

  

    Tapijt

    € 45

  

  

    Laminaat

    € 40

  

  

    Vinyl

    € 50

  

Weten wat het kost om jouw trap te laten renoveren? Ga naar Mygo en vindt een vakman om jouw trap te laten renoveren en vraag een offerte aan.