Terug naar diensten
Trap laten schilderen

Trap laten schilderen

De trap is in veel woningen het eerste wat je ziet als je binnenkomt. Het is daarom een belangrijk onderdeel in het hele interieur. Door de trap schilderen geef je het weer een frisse uitstraling. Een trap wordt veel gebruikt in het huis, dit belast het schilderwerk extra. Om de trap een langere levensduur te geven, kiest een schilder vaak slijtvaste verf. Wanneer er kinderen aanwezig zijn kun je er ook voor kiezen om antislip verf op de trap te gebruiken, waardoor deze volledig slipveilig wordt gemaakt.

Trapgat schilderen

Het trapgat schilderen is geen makkelijke klus. Je kunt vaak niet overal goed bij en bent bezig op een lastige plek. Het trappengat is wel een ruimte die veel gebruikt wordt, daarom wil je dat het mooi geverfd is omdat je het anders elke keer blijft zien. Schakel daarom een vakman in van MyGo voor het schilderen van het trapgat. Dit kan ook telefonisch via: 085 432 00 32.

Trap schilderen kosten

Een trap laten schilderen door een schilder kost gemiddeld € 35 per uur. Het schilderen van een gemiddelde trap kost dan gemiddeld € 300. Wel kunnen de kosten nog variëren afhankelijk van het type verf die je gebruikt voor de trap verven. Hieronder daar enkele voorbeelden van de verfsoort en daarbij behorende prijs per liter.

  • Grondverf € 20 - € 40
  • Beits en lak € 25 - € 55
  • Dekkende verf € 20 - € 50