Terug naar diensten
Vloer repareren

Vloer repareren

Een vloer bepaalt voor een groot deel je inrichting. De vloer wordt daarom vaak zorgvuldig gekozen en past helemaal bij je eigen stijl. Helaas kan het ook weleens voorkomen dat de vloer dan schade oploopt. Er wordt nou eenmaal dagelijks veel gebruikgemaakt van de vloer. Nu kun je gelukkig de vloer laten repareren mocht er iets mee gebeuren. Zo blijf je genieten van een mooie vloer!

Houten vloer repareren

Het is niet raar dat je houten vloer in de loop der tijd wat beschadigingen oploopt. Deze beschadigingen kun je verhelpen door het repareren van je vloer. Gaat het om kleine krassen of punten in de vloer, dan is dat meestal wel te repareren door middel van pasta. Als het echt gaat om grote beschadigingen dan zal er een plank of deel van de vloer vervangen moeten worden. Het is namelijk zonde om de gehele houten vloer te gaan vervangen wanneer alleen een reparatie nodig is.

Stenen vloer repareren

Heb je een stenen vloer, dan is repareren een voordelige manier voor een nieuwe uitstraling. De vloer wordt namelijk veel en intensief gebruikt, daarom ga je na verloop van tijd wel gebruikssporen zien. Ook kan er weleens een ongelukje gebeuren, dat er iets valt op de vloer of dat de vloer wat verzakt. Gelukkig hoef je in dit geval niet direct een nieuwe vloer aan te schaffen, maar kun je hem ook laten repareren. Onze vakmannen van MyGo helpen je graag verder met het repareren van je vloer. Neem contact op via de website met een van onze vakmannen bij jou uit de regio.

Vloer repareren verzekering

In sommige gevallen kan de vloer ook stuk gegaan zijn door een ongeval of lekkage. Dan kan het zo zijn in sommige gevallen dat je hiervoor verzekerd bent. Het is altijd in dit geval handig om contact op te nemen met je verzekering. De schade kan dan door ons getaxeerd worden en dit kun je dan doorgeven aan de verzekering. Vaak willen die eerst een schaderapport hebben van een expert. Daarnaast kunnen wij de schade dan ook voor je repareren.

Vloer repareren kosten

Wat de kosten zijn voor het repareren van de vloer, hangt af van een aantal factoren:

  • Hoe groot de beschadiging aan de vloer is
  • De oorzaak van de beschadiging
  • Het materiaal van de vloer

Wil je weten wat de kosten zijn voor het repareren van jouw vloer? Vraag een offerte aan bij een van onze vakmannen van Mygo. Dit kan ook telefonisch via: 085 106 1600